Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak/Fiúk! Akinek sikerült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Fiúk! Akinek sikerült, annak hogyan sikerült legyőznie az önbizalomhiányt magában (a nők terén is)? Mennyi idő volt, minek a hatására?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Minél több pénzed van, minél kigyurtabb vagy(egy bizonyos szintig), minél jobban nézel ki, minél többet adsz magadra, ezekkel arányosan nő az önbizalmad, ezek csak a magad által fejleszthetőek, ezek hatására több csaj vesz észre és egy folyamat indul el.
2016. ápr. 25. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy olyan nő hatására sikerülhet aki elfogad,bátorít és nem érezteti azt veled,hogy mennyire férfiatlan a magatartásod.Egy ilyen nő nem várja el,hogy a kezdetektől határozott légy és átveszi a kezdeményezést is ha az kell.
2016. ápr. 25. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
és teljesen m1 hogy a csaj a pénzre megy, mert eza saját önbizalmad, te elhiszed, hogy te gazdag vagy és ezáltal a saját önbizalmad nő meg ami vonzó nekik.
2016. ápr. 25. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni a pszichológiával hobbi szinten, inkább párkapcsolatok alakulása,gyermek testbeszéd, nevelési formák, üzleti kapcsolatok terén. Ennek ~4 éve. Sok kapcsolatom volt, de vakvágányra futott mindegyik, nem értettem miért. Amelyik nő kevésbé érdekelt, az mindig összejött, amelyikért oda voltam, sohasem. 1,5 éve vált el párom tőlem, 1 év járás, 3 év együtt élés és 1 év házasság után. Letargia, depresszió 2-3 hónapig. Ekkor kezdtem mélyebben beleásni magam a kapcsolatok,randizás,vonzalom,"kémia" (vonzalmi szint), hódítás, jófiú/rosszfiú témakörökbe, feliratkoztam hírlevelekre, számos könyvet vettem, eljártam life és dating-coach-okhoz. Ez a folyamat még mindig tart, képzem magam és fejlődök napról napra, kicsit több, mint 1 éve.

Minek a hatására: folytonosan bedőlt kapcsolatok, belső félelem, tudatosult önbizalomhiány.

Eredmény 1 év után: Megértettem az okokat, miért voltam olyan amilyen. Elbaszott családi kép, szülők érzelmi intelligenciája 0. Persze hálás vagyok nekik amiért felneveltek, de nem tudok rájuk felnézni érzelmi szempontból. Egyre több randira járok és gyakorlok, az önbizalom, kiállás már nem okoz gondot kívülről szemlélve, de iszonyatos munka van benne, kitartás, gyakorlás, hogy azzá váljak amilyen szeretnék lenni. Még mindig van bennem valamennyi félelem, és ritkán, de képes vagyok elbaszni még mindig számos dolgot, nem nyílok meg teljesen, hezitálok és nem lépek amikor kellene. Ritkán fordul már elő, de sajnos még előfordul. Főleg amikor a komfortzónámon kívül randizok (értsd: 10-es skálán 9-es vagy 10-es nők, külsőleg belsőleg egyaránt). Úgy sejtem, hogy még legalább fél-1 év, mire teljesen az leszek aki akarok lenni. Gyakorlás. Mert a rutin, az ismétlés és a gyakorlás tesz előbb utóbb azzá, amit gyakorolsz napról napra, hétről hétre.

2016. ápr. 25. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
amióta egyéni vállalkozó vagyok és jól megy, azóta le se tudom vakarni magamról a nőket. Furcsa, hogy azelőtt észre sem vettek.
2016. ápr. 25. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:

„ Elbaszott családi kép, szülők érzelmi intelligenciája 0. Persze hálás vagyok nekik amiért felneveltek, de nem tudok rájuk felnézni érzelmi szempontból. ”

ez tökéletesen jelzi a mai világ szülőit. nagyon rossz viselkedésmintákat adnak tovább, és érzelmi tudásuk nulla. Tudatlanság az ok. ennyi.

Nem csoda, hogy az emberek többségének fogalma sincs mit érez, azt meg pláne nem tudja elmondani, hogy mire van szüksége. Ehelyett kompenzálás, játszmázás, megfelelési kényszer, stressz, depresszió.

véleményem szerint az önismeret, érzelmi intelligencia, az önálló hiteles egyénné válás tanítása lenne az egyik legfontosabb teendő a felnövekvő generáció számára.

én is több dolgot olvastam, testbeszéd, első benyomás, társfüggőséggel kappcsolatban. érdekesen feltárjak a dolgokat.

DE nekem a zsiráfbeszéd... jaaaajj mi az, erőszakmentes kommunikáció jött be legjobban. alapvetően személyek közötti teljes megértésre lett tervezve, de a könyv is végig foglalkozik azzal, hogy az a saját belső komm-ban is hatalmas sefítség.

én ez által teljesen megértettem az érzéseimet, és hogy milyen szükséglet vagy annak hiánya húzodott meg mögöttem egy adott szituban. így már könnyen ment az önismeret, és kezdtem észrevenni mik a berögzült dolgok bennem, min kell vátoztatnom... többé kevésbe sikerült. hát majd meglátjuk mit sikerül elérnem

nekem az alapszitu az volt, hogy reménytelenül voltam szerelmes, viszonzatlanul, és volt egy elég szorongós, szociális fóbiás személyiségem.

alapvetően a saját fejlődesem iránti motiváció volt ami leginkább segített. hogy utánamentem a dolgoknak, kutakodtam, olvastam, pszichológushoz is jártam ritkán. társaságba mentem, komfortzónán kívülre mozdultam. tehát az önbizalomhiány leküzdéséhez legjobban az embernek egy belölről jövő motivációra van szüksége, hogy el akarja érni, hogy folyamatosan fejlődjön a személyisége, saját maga boldogsága miatt.

2016. ápr. 26. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a párkapcsolati kérdés hatalmas üzlet lesz előbb utóbb, az igény elég magas, minden 2.-3. ember küzd társkeresési problémákkal, a jelenlegi társkeresők és egyebek nagyon gyengék, nem szűrik ki a komolytalanokat, rossz a kihasználtság, én egy hatalmas lehetőséget látok ebbe, ha lenne tőkém biztos kitalálnék valami átfogó dolgot amivel a sok panaszkodó fiatalt összehoznám egymással, egy kis profitért.
2016. ápr. 26. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!