Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anastasiadate.com oldallal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anastasiadate.com oldallal kapcsolatos tapasztalatok? Tegnap regeltem, s vagy 50 bombázó küldött levelet. Kicsit hihetetlen.

Figyelt kérdés

#társkereső #anastasiadate
2016. ápr. 25. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
:O
2017. júl. 7. 19:51
 12/12 Saw Gerrera válasza:

Akkor te még nem is kóstoltál bele. 11-én jött az első válasz. 14-ig semmi, aztán elszabadult a pokol, naponta száz körüli üzenet, most 19-én az inboxban úgy kb. 500 levél van.

Ami a lényeget illeti, nagyon szaglik az egészből az átverés, mert amíg nem fizettél nekik egy petákot se, addig a legkisebb fizethető összeg 20 kredit. kreditenként 12 cent, azaz valahol 1000 ft alatt, azonban amikor megadod a kártyád számát ennek a hatszorosát veszi le 75 centet kreditenként. Amikor megnézed ezt az oldalt újra, akkor már 75 cent per kreditet látsz, mintha te tévedtél volna. Ez az egyik furcsaság. A másik, hogy a fizetendő összegnél külön közli az ÁFÁT, és magyarul írja ki, pedig az oldalon csak angol nyelvű kommunikációval találkozol.

Az nagyon elgondolkodtató, hogy mi a k.anyját akarhat tőled, 50-es magyar pasitól egy huszonéves portugál, szerb, bolgár, német területen megjelölt lány.

Úgyhogy summa summárum ez fake.

2017. dec. 19. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!