Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt életetek legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legdurvább randiélménye?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 22:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Amikor a hölgyemény elkezdett kioktatni, hogy miért eszem húst (holott nem voltunk vegaéteremben, sőt azt se tudtam, hogy ő az).

A randi nagy részén én beszéltem ő pedig bólogatott, majd amikor kérdtem, hogy beszéljen kicsit magáról elkezdett engem oktatni, hogy látszik rajtam, hogy egészségtelenül élek mert csúnya a bőröm, és a test alkatom is elég silány stb. Továbbá, hogy vagyok képes bocikat meg kis malacokat megenni... Először azt hittem viccel, de nem.

Aztán volt olyan is amelyik azt magyarázta, hogy tetszik neki egy srác, de itt legalább alig jutottam szóhoz. Bő körmondatokban magyarázta, hogy ez a srác szerinte miért nem csinál már nála valamit. Amikor kérdeztem, hogy ha van valaki, aki tetszik neki akkor mit keres itt, közölte, hogy ő szeret barátkozni.

Mondtam neki, hogy nem azért hívtam el, erre közölte, hogy ilyen fizimiskával mint az enyém nem érti, hogy mit gondoltam.

Csodálatos ahogy egy csúnya férfihez állnak a nők. Tudnék még mesélni...

2015. júl. 29. 22:13
 2/18 A kérdező kommentje:
a 2. az durva :S :D részvétem
2015. júl. 29. 22:19
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

1: mesélj még!

engem komolyan érdekel, mert sose voltam ilyen bunkó, még olyannal se, aki nem tetszik, szóval jó lenne egy kis betekintést kapni hogy tényleg olyan durva-e amit a kevésbé helyes pasik kapnak

2015. júl. 29. 22:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos...több élmény is pályázik.

1. Ez inkább vicces. A srác aki megváratott, miután elvileg egy percet késtem. Mikor negyedórát vártam rá és felhívtam, mégis merre van, közölte, ő beült valahova nélkülem...:D Azóta sem találkoztunk.

2. Amikor nagyon el akart menni megnézni egy bizonyos mozifilmet (néhányadik randi), én nem akartam...velem vetette meg a jegyeket, aztán persze nem fizetett :D Csóri egyetemista koromban volt, ő már dolgozott, sőt menőzött az anyagi helyzetével. Ez volt az utolsó randink...az már csak hab a tortán, hogy természetesen a mozi után fel akart vinni lakásra...

3. éjjel 10-11 körül hívott fel, hogy beszéljük meg a randit, mire közöltem vele, hogy aludtam, ő csodálkozva reagált, hogy hisz ő éjfélig fenn van-mindegy, elmentem a randira, amielőtt egy negyedórával telefonált, hogy merre vagyok, mi az, hogy nem jövök..majd egy kutyapisiszagú helyre vitt, egy padon beszélgettünk, én meg majd elepedtem a tűző melegben egy pohár vízért.

Nem várom el senkitől, hogy meghívjon, de ő kifejezetten ragaszkodott, hogy a romantikus helyszínen töltsük az első randit...Jah, valamiért nem voltam számára megfelelő.

4. Leszólta a ruhámat, dicsekedett a lakásával, majd elvárta volna, hogy vigyem fel egy hotelbe, ha már ő leutazott értem Pestről egy vidéki nagyvárosba...

2015. júl. 29. 22:39
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

#3: Tessék, sírjál vagy röhögjél, rád bízom:

Azt nem tudom más ronda férfiak miket kapnak, csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nagyon kevés nő jön el velem randizni eleve, akik bele is egyeznek (első sorban internetről) legalább az esetek felében el sem jön. Rutinos vagyok már és általában egy vacsorával szoktam indítani, így ha nem is jönnek el, akkor is tudok legalább egy jót enni és nem pocsékoltam el az időmet teljesen.

Volt olyan nő amelyik késett egy-másfé órát, erre odaadták a foglalásunkat másnak. Miután megérkezett, neki állt feljebb, hogy mit képzelek, hogy erre sem vagyok képes, hogy normális helyet foglaljak. Kérdeztem tőle mi tartott ennyi ideig, itt várok rá egy örökkévalóság óta, erre közölte, hogy a macskája bemáaszott a szekrény alá és ki kellett onnan szednie mert blahblah - nem értettem a lényegét, azóta sem értem. Mondtam neki, hogy oké de azért hívhatott volna elvégre itt álldogáltam a hidegben, erre közölte, hogy már látja hogy én is olyan vagyok mint az összes pasi állandóan csak irányítani akarom.

Az egyik hölgy ahogy meglátott kishijján elröhögte magát. Próbálta visszafogni nagyon, abból gondolom, hogy én voltam a jókedv tárgya. Utána az egész randin kb ült és mosolygott nem sokat beszélt, nekem kellett, aztán 20 perc után felállt és közölte hogy bocs de közbe jött neki valami. Nem volt átlátszó.

Volt olyan is amikor a randi elején meglátott és elkezdte elmagyarázni, hogy én bizony hazudtam mert a képen ilyen meg olyan vagyok. Mondtam neki, hogy saját kép, sőt a képen szerintem még rondább is vagyok mint élőben. Erre közölte, hogy dehogy is, felháborodva. Utána mondjuk kicsit szégyelte magát legalább de közölte hogy neki ez nem fog menni és elment. Esélyt sem kaptam tőle.

Oh igen volt még egy mintapéldány: amelyik randi közben elkezdett az egyik pincérrel flörtölni. A pincér nem volt paraszt, de a nő kiment a mellékhelységbe és láttam, hogy ott susmusolnak valamit. Erre is nyilván rákérdeztem, erre közölte, milyen vicces ez a srác, és közben úgy bámulta mind aki mindjárt felfalja. Kérdeztem hogy én nem vagyok e vicces, erre közölte hogy nem igazán de ha már eljöttünk akkor együnk egy jót.

Volt olyan is amelyik eljött velem randizni aztán a barátnőivel együtt kiröhögtek amikor odamentem. Szintén a mit gondoltam duma. Ezt azért nem írtam előbb mert ez tini koromban volt, az meg annyira nem számít véleményem szerint.

Mindezeken felül pénzéhes, unalmas, goromba, sekélyes női randi partnereim voltak. Volt pár amelyik jó volt természetesen ott sem rúgtam labáda, de a randi legalább jó volt (sokat nevettünk, jó volt a hangulat). Ezek a nők a többi randira nem jöttek már el velem.

Vannak bajok az emberekkel szerintem, mindezt amiket leírtam főleg azért kaptam mert elég csúnya vagyok. Belsőleg sem vagyok egy álompasi azt aláírom. Nem vagyok sem agresszív, sem goromba, sem tapló.

Én a gondolkozásban hiszek, a humorban, a nyugalomban és a békességben.

Mindegy, úgysem értitek meg szerintem.

2015. júl. 29. 23:30
 6/18 A kérdező kommentje:
talán a pincéres a legrosszabb, meg akik kiröhögtek...majd eljön a te időd is:)
2015. júl. 30. 00:00
 7/18 anonim válasza:
100%
#5 Fel a fejjel, valakinek biztos bejössz! :) L
2015. júl. 30. 00:36
 8/18 anonim ***** válasza:
29%

első válaszoló :

Otthagytam volna a nőket, mint a sz***rt! Sőt, még ha megoldható lett volna, csak a saját fogyasztásom fizettem volna ki. Nem szeretem a lehúzós rin***gyókat !

Bocsi a csúnya szavakért, de baromira idegesítenek az ilyen ...... (direkt nem írok egy harmadik alpári szót le ) :D

23/F

2015. júl. 30. 02:45
 9/18 anonim ***** válasza:
26%

"Nem vagyok sem agresszív, sem goromba, sem tapló.">> És pont ez a baj ! Nem azt mondom, hogy legyél agresszív, goromba, illetve tapló. Régen én is itt basszintottam el a dolgokat, kedves voltam mindenkivel, MINDENKIVEL, még olyan emberekkel is, akik nem érdemelték volna meg. az évek során rájössz, hogy nem szabad ilyennek lenni, mert akkor mindig át leszel verve, le leszel húzva anyagilag, meg leszel alázva.

Nem szeretem az erőszakot, nem szeretek konfrontálódni nőkkel, de néha muszáj. A nők is "kóstolgatnak" téged rendesen, ahogy olvasom, hát csapj néha az asztalra, ha úgy adja a helyzet (képletesen értve) .

Én sem vagyok mindig alpári, én is szeretem megfogalmazni szépen a dolgokat, éppen ezért kulturáltan is lehet "éreztetni a törődést", illetve nemtetszésedet fejezni ki.

A helyedben elmennék több randira divatosabb öltözetben, ami jól áll nekem. De ha ezt nem is teszed meg, ha bele csöppennél ismét néhány fentebb leírt hülye szituációban, csak kulturált formában fejezd ki nyugodtan a nem tetszésedet ! Meglátod, egyből érdekesebb leszel a nő szemében, ha ki mered mondani, amit gondolsz. Vagy nem,de amiatt meg ne félj, hogy otthagy téged ezért (szerintem a fentebb leírtak alapján még ő tenne neked szívességet, ha otthagyna)

Majd kérek beszámolót ! :P

2015. júl. 30. 03:05
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom 1-es..:( Én nő vagyok, de ilyen bunkó nőkről, mint akikkel te találkoztál, még az életben nem hallottam...Sokkoló volt olvasni a történeteket. Nekem egyszer volt randi élményem egy olyan fiúval aki nem tetszett külsőleg, de nem mutattam neki, ( alapban nem tudnék senkit így megbántani, ahogy ezt veled tették ) és nagyon jót beszélgettünk. Elmentem vele egy második randira is,mert a stílusa megfogott, de egyszerűen a kémia nem alakult ki részemről. Azóta én is megtaláltam a párom, és ő is megtalálta a hozzá való lányt, de jó barátok lettünk. :) Tudom, hogy a legtöbb nő felszínes ( mint ahogy nagyon sok férfi is )de ne add fel ! Vannak még rendes lányok a Földön ! :)
2015. júl. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!