Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt életetek legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legdurvább randiélménye?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Az első sztorijai tényleg elég durvák. De egy valamit nem értek...a netes beszélgetések során tényleg ennyire nem derül ki, ha valaki egy bunkó paraszt? Az ilyen nőket nem lehet már a beszélgetés során, a személyes randi előtt kiszűrni?

Hogy viselkednek ezek a nők a neten?

2015. júl. 30. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

5: Nagyon sajnálom, haver. Igazából nem értem, hogy lehet, hogy nem tudod kiszűrni ezeket "elemeket" mielőtt elhívod randira őket?

Vagy már a legyet is elkapnád röptében és mindegy alapon mindenkivel elmész egy randira aki visszaír?

2015. júl. 30. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Késsel üldözött a csaj, mert ráöntöttem a kólát.
2015. júl. 30. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Mindenki:

Nem tudom, mit gondoltok rólam, de nyilván normálisan öltözködöm és szóvá teszem ezeket a dolgokat. DE, ahogy említettem csúnya vagyok ezért az emberek alapvetően nagyon lekezelőek velem és úgy érzik bármit megtehetnek. A férfiak is ilyenek gyakran az alapvető dolgokban. Pl.: Boltan megkérdeztem hogy melyik hűtő a jobb, stb. Erre mintha bűzlenék, flegmán minél előbb le akarnak rázni, pedig több százezret akarok otthagyni.

A természetemet illetően pedig engem így neveltek, hogy legyek kedves, türelmes és barátságos és alapvetően sem vagyok egy goromba ember. Igaz, alacsony vagyok és köpcös, szóval ha felemelném a hangomat, az sem érdekelne senkit. De nem is akarom, az az igazság! Én jól érzem magamat így a bőrömben, csak a többi ember számára ez nem feltétlenül vonzó vagy elfogadható.

A másik dolog, de ezt le is írtam: Nem áll módomban válogatni a partnerek között. Elmegyek, ismerkedem, találkozom azzal aki hajlandó rá.

Ahogy mondtam, ronda férfiként nagyon kevés nő jön el randizni eleve, aki igent is mond elsőre utána lemondja vagy csak simán eltűnik.

30 feletti vagyok, és még szűz. 15 éves korom óta próbálkozom nőknél, igaz egyre kevésbé érdekel az egész.

Félreértés ne essék, ez a saját döntésem mert prostik egyáltalán nem érdekelnek és én kapcsolatot és szeretet szeretnék, családot, hosszú távra tervezek nem csak dugni. Azonban ehhez partner nem igazán adódik.

Amiket leírtam elég extrémek, de ez volt a kérdés. Volt több hasonló is, de már nem mindre emlékszem.

Nyilván a randik nagy többsége, az "átlag" egy konkrét forgatókönyv a nők részéről ami főleg azt firtatja, hogy milyen az anyagi helyzetem és mennyire zavar ha van gyereke, eksze - akin még nem igazán tette túl magát, kutyája - aki neki a minden, stb.

És végül nagy elenyésző mennyiségben olyan randi, ahol normális nővel hozott össze a sors, de végül tőlük sem kapok második esélyt.

Nagyjából ilyen egy ronda férfi magánélete.

2015. júl. 30. 16:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Felutaztam Pestre (3,5 óra)nagyjából azért, hogy végigjárhassam a kisboltokat, mert ő energia italos dobozokat gyűjt és hátha van vmi új valahol, végigjárjak 2 plázát a nagy semmiért mert nem shoppingolni készültem, a telenor előtt üljek a padon, a margitszigeten leüljünk a legelső padra, majd az út szélén üljünk egy betontömbön és nézzük ahogy mennek az autók. Jaa ültünk még a városligetben is délelőtt egy fél órát, ahol megreggelizett. Dél körül kérdezgette, hogy 'nem akarsz venni vmi kaját?' persze erre a válaszom 'nem' volt, mert nem gondolnám, hogy ez az én dolgom lenne... Aztán délután a keleti pályaudvar előtt is ültünk, mert én hülye megvettem reggel oda-vissza a jegyeket helyjeggyel együtt, így nem tudtam előbb hazamenni. Amikor reggel mondtam, hogy menjünk az állatkertbe, mert az egész napos program, nem unatkoznánk, arra a válasz az volt, hogy nem gondolom, hogy ő egész nap majmokat fog szagolni...

Amikor említettem, hogy gondoltam csinálunk is vmit, beülünk vhova, akkor még én voltam a bunkó, és túl nagyok az elvárásaim. És ha elvárom tőle, hogy ő szervezze meg a programot, az olyan mintha azt akarnám, hogy vigyen el hawaii-ra. Pedig csak annyi lett volna, hogy igyunk meg vmit, vagy együnk egy fagyit. Ráadásul nem meghívatni akartam volna magam. Azt is megkaptam, hogy más örült volna ennek a programnak... Végül még hazavonatoztam 3,5 órát, aztán a helyi járattal majdnem 1 órát, szóval kb. 8 órát utaztam ezért a "szuper" napért.

2015. júl. 31. 00:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
.
2015. júl. 31. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
a ronda férfinek üzenem, hogy az lehet a baj, hogy megalázza magát, és ettől egy nő szemében sem lesz férfi. pl. amit írt, hogy megkérdezte, én nem vagyok vicces? ebben máris benne van a megaláztatás. nem szabad ilyet. valahogy nagyon unszimpatikus lehet az embereknek első benyomásra, lehet, hogy negatív energiákat közvetít. pedig, amit ír, hogy békességre, nyugalomra vágyik, az teljesen rendben van. lehet, hogy önsajnálatot sugároz, attól szoktak menekülni az emberek. azt javaslom, hagyja most egy ideig a randizást, mert sok negatív élmény éri, inkább foglalkozzon más dolgokkal, járjon el helyekre még egyedül is. építse az önbizalmát. sok sikert!
2015. aug. 6. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es válaszolóval mi lett azóta?
2022. aug. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!