Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi részegen elhívott randizni, józanul nem emlékezett rá. Ez mi?
Figyelt kérdés
Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nem emlékszik rá. Pedig amikor elhívott, elég határozott volt, nagyon akarta, hogy találkozzak vele.2016. ápr. 22. 20:19
2/4 anonim válasza:
No, itt most vagy ő jött rá, hogy mégse kéne ezt annyira határozottan gondolnia, vagy tényleg nem emlékszik.
Akárhogy is, ha józanul nem hív, meg terel, akkor nyugodtan ne vedd komolyan. Csillagos ötös a kifogás, felírom magamnak :D
24/F
3/4 anonim válasza:
Jártam már én is így. Mármint a srác. A gáz az volt, hogy én messengeren írásban tettem ezt meg részegen. Nem túl jó ezt később megmagyarázni.
4/4 ~OnLány~ válasza:
Ez durva.Hagyd a fenébe..
Amúgy meg részegnek hogy tudsz hinni?Általában nem emlékeznek semmire..persze,hogy határozott volt,szerintem azt sem tudta kivel beszélget,bocsi,nem bántásból,de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!