Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiú ilyen velem, az mit jelent? Ezek már az udvarlás jelei?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az egyetemen. Elég érdekes kapcsolatban vagyok vele. Eleinte (több hónapon keresztül) teljesen semlegesek voltunk egymásnak, nem is beszélgettünk. Aztán egyik órán rajzoltam egy képregényt és ő észrevette, majd később amikor újra találkoztunk megjegyezte, hogy nagyon tetszett neki, úgyhogy később már szívesen meg is mutattam neki, ha éppen rajzoltam valamit és értékelte, sőt szinte teljesen lenyűgözték őt a képregényeim. Azóta sokszor rajtakapom, hogy néz engem, egyre gyakrabban kezdeményez beszélgetést, egyre gyakrabban ül mellém, egyre szívesebben van a közelemben. Ha nagyobb társaságban vagyunk és beszél, közben mindig az én szemembe néz és mosolyog. Egyre jobban érezzük magunkat, ha egymás mellett ülünk egy órán szinte az egészet végignevetjük. Érdekes módon szinte minden apróságot megjegyez, amit valaha is mondtam neki. Sokszor húzza az agyam, ironizál, megviccel, ugrat. Nagyon kedves és figyelmes, de mindig ilyen negatívnak állítja be magát, mintha ő rossz lenne, és mondja is néha, hogy rossz irányba húz engem is, de én mindig visszavágok, hogy azért engem se kell félteni. Amikor vele vagyok, olyan érzésem van, mintha megállt volna az idő, remekül vagyunk egymás társaságában. Én egyébként egy vallásos lány vagyok, nyilván nem várok a házasságig, de nem adom oda magam akárkinek, így kifejezetten tetszik, hogy ilyen finoman közeledik hozzám a srác. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban közeledés, mert az is lehet, hogy csak barátkozni akar.2016. ápr. 21. 17:36
1/5 anonim válasza:
Egyet jegyezz meg,ha egy fiú feltűnően közeledik feléd és érdeklődik irántad,az soha nem barátkozni akar.Arra ott vannak a haverjai.
Szerintem mindenképp tetszel neki :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem igen,tetszel neki és érdeklődik irántad:)
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
ezek vmi kamu kérdések? :D ha nem, mi lett a dologból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!