Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a PUA nőcsábászatot oktató "mesterek" csak átverik az embereket?
Mini pua fórummá avanzsalodott ez a kerdes. :D
Van egy mondás, de mar nem tudom ki mondta, akkor jo a gamed, ha nem tűnik gamenek. Azert mert az emberek nagy többsége szociális korból ismerkedik. (Jo talán ma az internet korában ez nem teljesen igaz.) A szociális körben meg nincsenek rutinok egyszerű, normális emberek vannak, egyszeru normális kommunikációval. Ezert tűnik furának a Jimmi videó mert jatszik, egy no ha valaki jatszik egyből lefogja vágni. S akkor indulnak a védekező/rostalo mechanizmusok. S megy a kalibrálva ezerrel. S ha egy no kalibrálva akkor nem ugy kell ki nézned mint Jimmi, hogy s kommunikációt folytatni akarja. Itt is a gyiken mire panaszkodik minden no, nem mennek oda hozzájuk, vagy aki odamegy, vagy részeg vagy bunkó. Ha homályosan odamesz hozza annál jobb nyitás nincs.
Amit írtátok azzal is egyetértek, ha nem vagy jóképű, akkor nem fog működni a direkt nyitás. Mert ha direkt nyitsz, indul a kalibralas. Vagyis a no levágja, oké ez egy olyan szituáció, hogy ez a pasi fel akar szedni. Milyen a ruhája? A stílusa? Az arca? A feneke? Es meg ezer viszonyítási pont. S ha ugy ítéli meg, a srac nálánál kevesebb értékű akkor megy a levesbe. Deepak wayne azt hiszem igy kell írni, az o infiled videoi pl csak indirektek. S van egy összehasonlító videója miben mas az ha valaki jóképű s valaki aki átlagos.
S pont emiatt lesz nekem nem hiteles Görög Ádám. Azert mert kb bármit mondhat, a külseje lefogja vadászni a noket, csak annyi kell, hogy odamenjen, es okosabb legyen egy százas szognel. Igy például az o gyakorlati tapasztalatai nem érdekelnek. De pl személyiségfejlesztesben ami könyvet ajánlott kiváló. Illetve az o utmatasa alapján alakitottam ki a ruhataramat.
37
Így van egyetértek, a nagyon jóképű PUÁK-ra szerintem nem érdemes figyelmet szentelnie egy átlagos vagy csúnya srácnak, ugyanis nem lehet inspiráló és nem azt az utat kell bejárnia mint a nagyon előnyös külsejű nőcsábász. Sokkal de sokkal kevesebb energia befektetésre van szüksége egy nagyon jóképű srácnak ahhoz, hogy PUA legyen. Kb annyira, hogy lemegy egy szórakozóhelyre és vár egy kicsikét. Ezzel szemben egy átlagos srácnak 20-ból talán egynél van esélye, és azzal is meg kell szenvednie. Fontos az önbizalom, határozottság, de például az én véleményem szerint egy nagyon határozott és önbizalomtól duzzadó ám átlagos kinézetű ember nem hiteles szerintem. Valahogy nincs összhangban a karakter meg a kinézet. Valahogy nem ezt várjuk és nem fogadjuk el. Szóval más stratégia, más személyiség talál egy csúnyácska srácnak, nem az alfás, macsós, mert még kinevetik a végén ha keménykedik. És az aztán még jobban elveszi a kedvét mindentől. A nagyon jóképű sráctól elvárjuk, hogy az önbizalma a helyén legyen, az átlagostól meg egy kis szerénységet, kedvességet várunk.
Például én nézegetem az arcvonásaimat és akárhogy nézem egy alfás karakter nem találna nekem szerintem, mert nincs olyan vonásaim! Olyan kedves, filigrán, finomabb arcom van, sehogy sem passzolna az alfás viselkedés.
Na csak annyit akarok mondani, hogy a karakternek szerintem passzolnia kellene a külsővel is.
És általában ha az ember nem piszkál bele a személyiségében önfejlesztések által, úgy is alakul ki a személyisége, hogy összhangban lesz a külsejével.
Nem igazán értek egyet, egyrészt alfának lenni nem azt jelenti, hogy macsó módon keménykedsz, másrészt ha a személyiségedet hagyod szabadon "fejlődni", akkor kb. megengeded, hogy random dolgok hatással legyenek rád (ami egy kevésbé támogató és bátorító környezetben negatív irányba terelhet).
Harmadrészt, külsőre nem tökéletes kinézetű férfimodellnek kell lenni, hanem egyéniségnek, csomó srácot ismerek, aki nem az a klasszikus férfiszépség, de van egy egyedi, rá jellemző stílusa, és emiatt (is) sikeres a nők körében. Engem sokan jóképűnek mondanak, mégse történik az, hogy csak lemegyek egy buliba és máris körbezsonganak a nők (volt példa ilyenre is, de csak akkor, amikor jól éreztem magam a bőrömben és ki voltam békülve magammal - aminek semmi köze a külsőhöz - , de amikor rossz kedvem van, egyből megszűnik ez az állapot).
És amúgy hiába jönnek oda hozzád a nők bulikban, automatikusan abból még nem lesz semmilyen folytatás (max. egy csók, aztán 5 perc után már idegenként mentek el egymás mellett). Azért ugyanúgy tenni is kell, hogy valamerre előrefelé mozduljon egy újonnan jött ismeretség.
Igen, azzal egyetértek, hogy nem elég, ha nagyon magad alatt vagy akkor persze a jóképűség sem segít éppen azért, mert a nőnek nagyon fura benyomást kelt egy ilyen ellentmondó eset, hogy valaki jól néz ki, ám valamiért akadozik társalgás, társas készségek terén.
Engem is eléggé jóképűnek tartanak, és hozzám is jöttek oda lányok, de hozzám is csak akkor amikor elkezdtem nem stresszelni amiatt, hogy nem volt csajom és tapasztalatom. Amíg feszült voltam, addig elkapkodták a tekintetüket.
Viszont szerintem a vonzalom az ösztönszinten megy végbe. És alfának lenni emberként valamennyit hasonlít ahhoz is, amit állatként jelent. Oké, magasabb szinten gondolkodunk mi emberek, de ösztönökbe nem igen tudunk beleszólni. Még mindig megvan a lányokba az, hogy a biztonságot keresik ösztön szinten, ezért akik nem annyira erősek, hogy felül kerekedjenek ösztönszintjeiken csakis az ösztöneikre hagyatkozva választanak. Ösztönszinten alfának lenni, annyit jelent, hogy mind fizikailag, mind viselkedésileg nagyon erősnek lenni.
Más kérdés, hogy jellemzően a nőknek rossz tapasztalatokat szereznek ilyen típusú alfáktól és azután már másként kezdenek gondolkodni és más jellemvonásokat keresnek, olyanokat amelyek arra utalnak, hogy a férfi támogató és hűséges marad hosszabb távon és akire lehet számítani. Nagyon sok olyan szép volt sulitársam van, akik a legmenőbb csávókkal jártak, mára viszont teljesen átlagos pasival házasodtak össze.
Attól is függ, hogy milyen korosztály célzunk meg. 16-22 között szerintem fontos a külső. Afelett már kezd kevésbé fontossá válni.
Ez tudod olyan mint mikor a szexbe a csaj kéri, hogy legyél vele keményebb. Ha csak simogatod furán fog nézni, o nem ezt akarja, ha agyba-főbe vered akkor meg azert fog furán nézni. Pont ezert nehéz a csajozas, mert meg kell talalni a középutat. Ezert pua Pick up artist. Ha könnyű lenne mindenki ezt csinálna.
A vonzalom a magabiztosság, stílus, kommunikációs képesség összessége. De ha csak a vonzalomra építesz, akkor te leszel a beképzelt bunkó. Ha viszont nincs vonzalom akkor meg max meleg haver kategóriába tesz be a csaj.
Amit az előttem szoló irt, en azokat tartom jo oktatonak aki nagyon lentről indult, s ugy ért el komolyabb sikereket, hogy a külseje max átlagos.
En hasonlo cipőben járhatok mint te, azt kivéve, hogy nekem ez az egesz meg van fejelve azzal, hogy külföldön elek, es angolul kell gamelni, es az angolom annyira azert nem jo. S amit tapasztalatból mondhatok, segít az hogy az átlagosnál jobb a megjelenesem, mert ha nyitok egy settet, az elso benyomás mindig pozitív. Ez a "gyere mondjad tetszik amit látok de remelem a dumad is jo. De a dumám nem jo igy kb a kezdeti nagy lelkesedés 3 perc utan az örülök, hogy találkoztunkba hal meg. S hidd el az sem egy jo erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!