Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a PUA nőcsábászato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a PUA nőcsábászatot oktató "mesterek" csak átverik az embereket?

Figyelt kérdés
Azáltal, hogy olyat ígérnek, amit soha nem kapnak meg azok, akik különböző okok miatt nem sikeresek a nőknél?
2016. ápr. 21. 10:48
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Jimmi pedig pont az a figura aki nem meggyőző. Csak ígérgeti már 5 éve, hogy felrak ütős felszedős videókat magáról a netre, de még mindig csak a 10 évvel ezelőtti Debreceni Zitás videó van, de az is mintha színjáték volna. Ha annyira jó már tucatnyi videók keringenének a neten róla.
2016. ápr. 22. 14:20
 22/36 anonim ***** válasza:

Igen,én soha soha nem manipulálok egy nőt sem,én elérem azt,hogy érezze magát jól velem,felszabadultan,engedje el magát.

Nyilván amit sok PUA oktató csinál akkora egy böszmesség,hogy konkrétan a fejemet fogom.

Én is sok videót néztem és mintha fognék egy könyvet és sorról sorra olvasnám,extra gáz.

Pl a Jimmi abszolute hiteltelen ember,nem mondom kedves nornmális,de nem igazi férfi én látom már.

Tehát nem az a típus aki igényes,válogatott ruhákban járkál,figyel magára és egy este simán el van HB10-es lányokkal.

Én láttam milyen nőkhöz megy oda hát konkrétan én szóba se állnék velük nem beképzeltség,de ha akármilyen nője lehetne ő sem az átlagosokhoz menne oda.

Ezzel szemben a haverom akinek volt több model csaja is és én láttam őket,vagy a másik srác akinek háreme van és volt mind mind extra fullos csajokból.

Na ők hitelesek.

Mert sok oktató elhanyagolja a külsőt,pedig ahhoz,hogy fullos jó testű igazi miniszoknyás,hosszú hajú barátnője vagy csaja legyen valakinek ahhoz már külső is kell feltétlenül,itt a ruhák összeválogatása,edzés(vagy más sportolás),diétázás,lakásod átalakítása,egy kocsi se árt vagy taxi(mert egy lány felöltözik szexy,vonzó,magassarkúban van,nem szabad felölteni a BKV-ra mert adsz neki,egy rossz érzést,mert ez rossz érzéseket generál,és mi arra megyünk,hogy a lány kényelmesen érezze magát,jól és hozzám jó érzéseket társítson),na ez az amikről a legtöbb oktató nem beszél.

Pedig kellene,mert ha kalibrált nőt akar akkor kellenek ezek a plusszok is,Jimmiről sose képzelem el,hogy bemegy a BadGirlzbe és a táncos csaj kacérkodik vele,végig simitja az arcát és a piát tölti bele a szájába minimum 2-3- decit és puszit küld neki.

Velem ez speciel megesett,meg végigmértek folyamatosan mosolyokat kapok állandóan.

Sőt olyan is volt,hogy ott ült a faszija,és fogdosta a vállam a mellkasom,meg a hátsóm.

,,De jó kemény a s.gged whoááááá",és mondtam neki,hogy hát mást fogdoshat drágám ami kemény :)

Erre ,,nem lehet" és mutatott oldalra,kérdeztem az utánfutód itt van?Mondta jaaaaaah(de az az unott arc).

És illedelmesen elköszöntem nekem nem kell bonyodalom nem fogok egy kapcsolatot szétrobbantani.

Tehát belső is és külső is.

2016. ápr. 22. 14:29
 23/36 A kérdező kommentje:

Mondjuk külsővel kapcsolatban az is számít, hogy milyen a genetikád. Jimmi kihozhatna magából többet, fogyhatna egy kicsit, jobb séró, de akkor sem lenne adonisz.

Viszont ha valaki alapból Johnny Depp, annak sosem lesz gondja a nőkkel, ha van egy átlagos önbizalom szintje. Azzal már kacérkodni fognak a nők. Ha pedig nincs meg az önbizalma, akkor is meg lesz idővel, mert rájuk mosolyog napi 100 nő, és az hogy ne turbózná fel az önbizalmát.

Na őket sem tartom kemény munkával tudást megszerző igazi férfiaknak, hiszen csak a tökéletes genetikára épül egész belsőjük. Ha leforráznák az arcukat soha a büdös életbe puncit nem látnának.

Van egy kevés férfi, aki nem éppen előnyös külsővel sokat elért és tényleg tud a nőkkel bánni. De rájuk nem néznek a nők, nem mosolyognak rájuk, hiszen nem jóképűek, hanem idővel megkedveltetik magukat a nővel. Kezdetben úgy téve mintha nem is akarnák felszedni. Ha nem nézel ki nagyon jól, egyszerűen nem mehetsz rá direktbe a felszedésre mert elküld. A lelkére kell hatnod, és azoknak a lányoknak a lelkére akiknek még van. Szerintem bulikba ritkák, de ott is ha jól keresgél az ember, talál!

2016. ápr. 22. 14:46
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem biztos lehetne ő,de sok sok pénz és kitartó edzés kell.

Én 23,5 kg zsírt adtam le,hajam kéthetente vágják a legminőségibb ruhákat hordom,mind super slim fit,erős egészséges kisportolt testem van leszálkásítva,mert régen is izmos voltam de iszonyatosan dagadt,huhhh,gurultam majdnem.

Nekem pont minden át lett alakítva belső és külső is,rosszabb vagyok mint egy nő,lakásomba olyan katonás rend van,hogy ajajj,színes LED lámpa az ablakon,ágynemű nagyon komoly,bőr jó nagy ágy sok sok párnával,masszázs olaj,illat,zene,sólámpa.Ki kell alakítani egy vonzó életstílust.

2016. ápr. 22. 14:51
 25/36 anonim ***** válasza:

"még mindig csak a 10 évvel ezelőtti Debreceni Zitás videó van, de az is mintha színjáték volna."

Mintha? :D Szerinted Zita éppen ott üldögélt egymagában, amikor Jimmi véletlenül pont arra járt egy komplett tévés stábbal és gyorsan leszólította? Ez egy már megszűnt, csajozást oktató cég reklámja volt évekkel ezelőtt, amit a tévében adtak le (ha jól emlékszem, az Aktív című műsorban a TV2-n).

Jimmit - újonc tanítványként, aki épp elvégezte a cég egyik tanfolyamát - odaültették Zita mellé, hogy beszélgessen vele és mutassa meg, milyen "tuti" csajozós technikákat tanult (Zita nyilván kedves volt Jimmivel és nem küldte el két másodperc alatt, mert nem akart egy tévéműsorban bunkónak tűnni és persze fizethettek is neki a készítők a szerepléséért, biztosan nem jófejségből vállalta el a forgatást).

2016. ápr. 22. 15:42
 26/36 anonim ***** válasza:
Mesterkélt igen,aki benne van látja,Zita az életben soha nem állt volna szóba Jimmivel,kajak levehető hogy mesterkélt az ember,én nekem vannak fotók amikor az a klub ahova tartozom csajoznak és megy nekik,vagy ebben még a Mex Deluxe is jó vidiket szokott felrakni,vagy a Görög Ádám,na ő tutira nem mesterkélt srác,ő tényleg odamegy és szóba állnak vele.
2016. ápr. 22. 15:45
 27/36 anonim ***** válasza:

Szerintem a VPC fórumot imádnád Dante.

Jimmi fórumát hozzánk képest felejtsd el.

Komolyan nem a levegőbe beszélek,a VPc fórum megalkotója olyan szinten sikeres,hogy olyan embert én még sehol nem láttam,mind a munkában mind a csajoknál.

Csak HB10++-os női vannak és voltak,a nők mennek oda hozzá,és kérik,hogy szexeljen velük,most kint kapott munkát az USA-ban,frekventált helyen lakik luxus lakásba.

Ezért gondolom ő hiteles,Mex nem rossz de sztem ő se az aki.

2016. ápr. 22. 16:40
 28/36 anonim ***** válasza:

:)

Helyes Dante,imádom az ilyen embereket.

VPC-ra fel kell reggelned,szólj mikor akarsz és ráírok a Dragonra,hogy lenne egy jelentkező,aki érdeklődik aranybánya a hely,én imádom.

RSD Blueprint-t ismered?

Get the Ten?

2016. ápr. 22. 16:47
 29/36 anonim ***** válasza:

Még valami:

A VPC fórumra ingyenes a regisztráció? Ha jól emlékszem Mexnek is volt [vagy még van is?] fóruma, ott fizetni kellett.

2016. ápr. 22. 16:50
 30/36 anonim ***** válasza:
Ingyenes,csak majd ki kell töltened a jelentkezést,és ők bírálják el.
2016. ápr. 22. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!