Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a PUA nőcsábászato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a PUA nőcsábászatot oktató "mesterek" csak átverik az embereket?

Figyelt kérdés
Azáltal, hogy olyat ígérnek, amit soha nem kapnak meg azok, akik különböző okok miatt nem sikeresek a nőknél?
2016. ápr. 21. 10:48
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
100%

Kedves 12-es!

Ki mondta, hogy mindenki a te értékrended szerinti "nagy vadakra" pályázik?

Lehet, hogy én pont egy olyanhoz vonzódom, aki a te szemedben nem annyira értékes.

Attól még az én szememben miért ne lehetne ő az értékes és a "nagy vad" a semleges, akivel soha nem kezdenék.

Pont ez a szép az ismerkedésben. Mindenkinek más a szép, a vonzó.

A hiteles PUA iskolák pont arra tanítanak, hogy ne játszd meg azt hogy erős vagy, mert idővel úgyis kiderül, hanem fejleszd magad és válj erőssé, hogy természetesen alakuljon ki a vonzalom.

2016. ápr. 21. 12:31
 12/36 anonim ***** válasza:
Dante : Igen ez angolul Numbers Game, de ehhez kell úgymond gyomor, hogyha sorozatban kapsz 10 elutasítást, bunkó lekezelő nőktől akkor ugyanolyan mindsettel menj a tizenegyedikhez is, mint az elsőhöz.
2016. ápr. 21. 12:55
 13/36 A kérdező kommentje:

16

De ahhoz miért kell tudás? A Numbers Game-el bárki kaphat csajt magának. Csak sokat elvesztik a kedvüket 2-3 visszautasítás után, pedig lehet, hogy a 10-ik leszólítás pont sikerrel járna, mert a lány pont olyan férfit keres mint amilyen te vagy.

Szerintem a PUA egy dologban téved nagyot, de az hatalmas tévedés, és pedig az, hogy kimondja, hogy milyennek kell lenned, másképp nem lehetsz férfi és nem lehet esélyed. Elmondják, hogy milyennek kell lennie a hanghordozásodnak, testbeszédednek, hogy milyen határozott és pozitívnak kell lenne, hogy mennyire izgalmas életet kell építeni stb stb. Holott az ilyen típusú pasikra buknak ugyan, viszont nem biztos hogy a lányok több mint 10-20 %-a. Így amit ők csinálnak az is numbers game tulajdonképpen, meg kell találniuk azt a lányt akinek az ő határozott, lehengerlő stílusa pont bejön.

Nem indul kevesebb eséllyel ezen az alapon az sem, akik negatív beállítottságú, önbizalomhiányos, visszahúzódó vagy esetleg mogorva. Numbers gammel ők is sikeresek lehetnek, pont úgy ahogy én is az voltam nulla PUA tudással és lúzer belsővel!

2016. ápr. 21. 13:05
 14/36 anonim ***** válasza:
53%

.Dante üdv PUA kolléga :))))

Jól írja bár kiegészíteném,hogy Jimmi nekem abszólute nem szimpi mert nem hiteles és konkrétan szegény egy igénytelen alak,semmi férfiasság nincsen benne,se stílusa,semmilye nincsen,dumája se valami jó.

Ha már fórum akkor VPC klub,Dragont nem tudom ismered-e?

Na ő szerintem meg egyik haverom akit nem írok le a legjobbak,ők tényleg full komolyak,és nem is vagyunk PUA-k nem csípem ezt a szót,mi csak igazi férfiak vagyunk akik vonzóvá váltak a nők szemében.

Fejlesztettük az életünket,tehát nem egy átlagos hétköznapi pasik vagyunk hanem amikor a lány ránk néz effektíve egy jó érzés hullámot sugárzunk felé,és tét nélkül beszélgetünk velük,ahogy kell.

Ajánlom még a [link] oldalt.

Nekem akik sokat segítettek és na ők tényleg komolyak a legfullosabb csajaik voltak de tényleg a HB10++ kategóriásak,egy Jimmi soha nem fog felszedni egy full atom bomba alakú,sportos,szilikoncicis,hosszú dús hajú,hosszú combú,kerek popsis,miniszoknyás csajt,mert nem fog.

Ellenben ezek a srácok akiket ismerek bármikor sőt volt olyan,hogy több lányt is,mind mind HB10++-os volt,szóba nem állnának egyszerűekkel.

Akik jók:

-VPC fórum

-John Cooper(Game Over című könyve)

-Haverom(nem írok neveket),de neki konkrétan az új életemet köszönhetem ma már 2,5 éves vagyok ilyen szinten.

:)

-Görög Ádám-Sutter ő is nagyon nagyon jó

-és a nincstobbejofiu csapat

Na ők nem bemagolt szövegeket tanítanak,hanem hogy fejleszd magad minden téren,életstílus,ruházat,sportolás(kondi),lakás fel DHV-sítése,legyen igényed a rendre,legyen igényed a luxusra,ne zabálj szemetet,figyelj magadra,tanulj meg kommunikálni,tanuld meg szexualitásodat sugározni.

Én ezeket tanultam és mai napig is tanulom,imádom,teljesen átváltoztam egy lúzer,nyomorult,kövér,csendes srácból egy férfi lett,aki még a fizetését is megtriplázta,mivel ezek a dolgok nem csak ismerkedéshez jók,hanem kapcsolatteremtésre,állásinterjúra,később ha saját céget akarsz arra,marketingre.

2016. ápr. 21. 13:26
 15/36 anonim ***** válasza:
42%
Azt remélem tudjátok, hogy az áldozattípus nőkön kívül _tényleg_ minden csaj röhög rajtatok és undorodik tőletek. Gyenge, selejtes nőkön kívül nincs az az idióta, akinek kéne egy ilyen "férfi".
2016. ápr. 21. 16:56
 16/36 anonim ***** válasza:

Ez igy van ahogy írod, miert? Mert a szerencse is egy faktor, s ha szerencséd van, pont összejöhet akar elso leszorításra a lany. Ezt írtam, hogy ezzel is kell kalkulálni.

Viszont mindent nem lehet a szerencsére fogni, ha meg hackeled a kockát, hogy legyen rajta ket hatos, nagyobb eséllyel fogsz hatost dobni, Nah ehhez kell a pua, vagy akármilyen személyisegfejleszto módszer.

S nem, a negatív, onbizalomhianyos srácoknak a kockáján kb négy egyes van. van ra esély, hogy találnak valakit, de kevesebb. Meg kell értened mi az amitől egy no "nedves" lesz. Ez a dolog a fülében van. Ha egy teljesen átlagos srac vagy külsőre, átlagos ruházattal, de tudod mi azt amit a nők hallani akarnak, túl nagy gondod a csajozassal nem lesz. Ezzel ellentétben nekünk amitől kemény lesz az a látvány.

Ez mar az Ádám "tanítása" lesz. Tud ki a celcsoportod! Egy önbizalmhianyos visszahúzódó nőnek mas kell, mint egy extrovertalt party girlnek. Ha tudod ki a celcsoportod akkor gyűjts adatot, mik azok a tulajdonságok, amik ahhoz a tipusú nőkhöz kell, ha sok egyejszakas kalandot akarsz a Balatonon a nyáron, akkor a szociális kepessegeiedet fejleszd a maximumra. Ha egy okos értelmes társat akarsz, akkor olvas, járj tanfolyamokra, hogy te is az o szintjén legyél.

2016. ápr. 21. 22:46
 17/36 anonim ***** válasza:

A puafesztivál az pont a lehúzós kategória :D Átlagos vagy az alatti "sikereket" elért emberek osztják guruként magabiztosan az észt, volt szerencsém hozzá sajnos.

Magyarországon nem igazán létezik normális PUA oktatás, érdemes külföldi anyagokat nézni inkább. Ott már túlléptek azon, hogy tanulj be "tökéletes" csajozós szövegeket, játszd meg az érzéketlen macsót és dugj meg mindent, ami mozog, inkább a személyiségfejlesztésre, illetve a saját egyéniséged megtalálására és kifejezésére mennek rá.

2016. ápr. 22. 00:03
 18/36 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem az, hogy színészekkel veszik fel a reklámvideóikat, szerintem elmond mindent. xD Szánalom az egész. A nők ugyanolyan emberek mint mindenki más, mindegyik különböző és nem lehet megmondani a tutit. Talán inkább tisztelni kéne őket és nem manipulálni meg ledominálni, mert egy normálisabb nő kinevet ezért, jól mondta az egyik válaszoló.
2016. ápr. 22. 13:51
 19/36 anonim ***** válasza:

Igazad is van utolsó és nem is.

18-as válasz az enyém.

Nem kell manipulálni,egyszerűen személyiségfejlődés kell,ennyi az egész.

Én sose toltam semmi rutint nem is ismerek egy darabot sem,csak beszélgetek és nőnek érzik magukat,jó érzéseket adok nekik.

2016. ápr. 22. 14:03
 20/36 A kérdező kommentje:

23

Így van, bátorságra kell gyúrni semmi másra. És önbizalomra. Nem kell a manipuláció, mert azzal úgyis csak a buta diszkós libákat lehet elvinni egyéjszakázni. Ha valakinek ez sikerélményt nyújt csinálja, de ha komoly nőt akar magának akkor semmi haszna ezeknek a technikáknak, manipulatív színészkedéseknek.

2016. ápr. 22. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!