Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felháborító, ha egy nő a randin megtudakolja a férfi szakmáját, képzettségét, illetve fizetését. Stb, amikor a pasik nyíltan megkérdezik, hogy a nő házias-e?
Kérdező: lehet, hogy fel sem tűnt neki ez a kettősség. A helyedben azt mondtam volna: megtudod, ha beszélsz a szakmádról. Ha annyira fontos neki, akkor belemegy, meg észreveszi magát. Egyébként meg az is lehet, hogy nem volt más ötlete, ezért ezt kérdezte. Nem tudhatod. Biztosan te szituációból jobban meg tudod ítélni, de lehet, hogy nem kellett volna véresen komolyan venni.
Nem ledorongolásképp mondom, csak vélemény.
Én az ilyentől megkérdezem, hogy ex-barátnőd mikor menstruált?
Ha nem érti ebből, hogy az előbb túlment a határon, akkor le is út, meg fel is út!
nem felháborító
amúgy én magamtól lököm az ilyen sódert,ha másért nem ez is egy jó beszédtéma.1 csóka
Szerintem a "házias vagy?" kérdés ugyanolyan, mint ha azt kérdeznéd, "sportolsz?" - életmódra, tudásra kérdez, tehát ha a szakmát meg lehet kérdezni, meg azt, hogy tud-e gitározni, akkor azt is, hogy tud-e főzni valaki, meg házias-e...
Az előző oldalon írták, hogy ezen a kérdésen csak az sértődik meg, aki nem házias és elszégyelli magát egy ilyen szituban... Hát egyetértek vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!