Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy bunkóság volt? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság volt? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval találkoztam egy lánnyal, és puszit akart adni, de én nem hajoltam oda... látszott rajta, hogy nagyon beégett... mit tegyek?
2010. ápr. 6. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

te most komolyan beparáztál??? na szép mondhatom

Nem harap!

Na mindent bele legközelebb ne félj :D

2010. ápr. 6. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elmondod neki, hogy megijedtél, nem az jön le neki, hogy gyáva vagy, hanem hogy aranyos, szóval ebből talán még hasznot is húzhatsz ha ügyes vagy! ;)

19/L

2010. ápr. 6. 15:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Aza baj, hogy 2 napja nem beszéltünk... ma reggel irt de a szokásos (K) és (L) elmaradt... :(
2010. ápr. 6. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Csodálkozol? Hihetetlen gyáva alak vagy, egy puszitól beparázol :D Azt hiszi szerencsétlen lány, hogy nem akartál tőle semmit ezért hajoltál el. Ne csodálkozz ha most visszahúzódó, kérj tőle szépen bocsánatot, akkor talán meg fogja érteni.
2010. ápr. 6. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Jájjj,hogy tehetted ezt?
2010. ápr. 6. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:

legközelebb adj neki te puszit és kérj elnézést a múlkoriért, mondd el h csak beijedtél

sztem nem haragszik annyira :D sok szerencsét a továbbiakhoz!!!

15/F

2010. ápr. 6. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Menj el gyónni, de csak miután felmásztál a Monteveresztre!
2010. ápr. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!