Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak mások is 30 körül akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak mások is 30 körül akik még sosem randiztak?

Figyelt kérdés
Nemsokára 30 éves leszek (férfi) és nem hogy barátnőm nem volt még, de azt sem tudom milyen egy igazi randi. Én randi alatt azt értem, vagyis olyasmit képzelek el, hogy elmegyünk valahová a nővel kettesben és beszélgetünk vagy sétálunk vagy bármi. Voltak már persze ilyen "bevásárlás közben lesz 5 percem amíg állok a sorban a pénztárnál, addig beszélgethetünk" meg "leugrom kenyérért 10 percre, jöhetsz" típusú dolgok a nők részéről, de én ezeket nem tudom randinak tekinteni. Szerintem a randi valami olyan dolog ahol legalább félórát-órát kettesben töltve a másikkal foglalkozol, de lehet, hogy én értelmezem rosszul és a fentiek is randik voltak. Sosem jött össze egy igazi randevú. Volt már, amikor majdnem... olyan eset is volt, hogy igent mondott a nő, megbeszéltük, hogy mondjuk szerdán találkozunk. Erre kedden közli, hogy mégsem. Talán ekkor voltam legközelebb egy randihoz életemben. Sok ember van aki még keresi a párját ennyi idősen, de nem tudom van e olyan aki úgymond egyáltalán nem randizott még, pedig megpróbált. Más is van ilyen helyzetben, hogy egy randit sem tudott még összehozni?

2016. ápr. 12. 22:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem bántásból hanem csak tanácsként, hogy szerintem határozatlan vagy és ezért nem sikerül, meg kicsit túl is bonyolítod a dolgokat. Lehet keresned kellene egy nagyobbacska baráti társaságot ahol befogadnak és ott csajozni, ha már ismered valamennyire őket akkor lehet hogy te is nyitottabb leszel és ők is.

egyébként egy randi szerintem sem fél-egy óra hanem minimum 2-3. Nálam legalábbis.

2016. ápr. 14. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!