Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszünk a párkapcsolatban mások?
Őszintén kérném MINDENKI véleményét!
Saját példámon is tpasztaltam, hogy amíg nem járok valakivel, tök jó, laza vagyok, flörtös, nőies...azután össze jövünk, és 180 fokot fordulok.
Próbálok laza lenni, nem megy. Próbálok flörtös, nőies lenni, nem megy.
A legjobb barátnőm és a pasija is: összejöttek, a srác hisztis, kiabálós lett, a csaj lefogyott, lelkileg teljesen tropára ment, minden nap veszekedtek.
Szakítottak, de ugyanannyit vannak együtt, csak nincs KIMONDVA, hogy együtt vannak: azóta minden rendben...
Most van egy srác, akivel alakul, hamarosan össze jövünk, és már most érzem, hogy kezdek más lenni. HIÁBA próbálok nem ilyen lenni egyszerűen nem tudok.
Vagy ez természetes, hogy a kapcsolatban más lesz az ember?
Nekem anno azt ondták, hogy formáljuk egymást...
Érdekel, kinek mi a meglátása.
Nagyon tetszik a válaszod, köszönöm szépen, jó meglátás.
Én is valahogy így érzem. Ugyanakkor meg a telesen jó párt igen nehéz megtalálni, ahogy látom. Akik megtalálták, azokat irigylem.:)
Véleményem szerint az ember kifelé mindig mást akar mutatni magából és leginkább a jót. Csak 0-24h nem tudsz egy szerepet hitelesen játszani. Előtörnek a valódi személyiségi jegyek, amit nem lehet eltitkolni. Több része is van: az egyik amikor jársz valakivel és rádöbbensz, hogy nem tökéletes. A második, amikor összeköltözöl vele és szembesülsz a trehányságával is. A házasság pedig az utolsó lépcsőfok, amikor már magunkat is hanyagoljuk - persze nem tudatosan. (de a kényelem és biztonságérzet teszi mindezt velünk)
Egyébként csiszolódás kérdése az egész. Ezért nem értek egyet az ellentétek vonzzák egymást és az ugyanolyan személyek unalmasak... Kérdés mennyire szeretik egymást a felek és függ a kommunikáción, a kompromisszumon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!