Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak mások is 30 körül akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak mások is 30 körül akik még sosem randiztak?

Figyelt kérdés
Nemsokára 30 éves leszek (férfi) és nem hogy barátnőm nem volt még, de azt sem tudom milyen egy igazi randi. Én randi alatt azt értem, vagyis olyasmit képzelek el, hogy elmegyünk valahová a nővel kettesben és beszélgetünk vagy sétálunk vagy bármi. Voltak már persze ilyen "bevásárlás közben lesz 5 percem amíg állok a sorban a pénztárnál, addig beszélgethetünk" meg "leugrom kenyérért 10 percre, jöhetsz" típusú dolgok a nők részéről, de én ezeket nem tudom randinak tekinteni. Szerintem a randi valami olyan dolog ahol legalább félórát-órát kettesben töltve a másikkal foglalkozol, de lehet, hogy én értelmezem rosszul és a fentiek is randik voltak. Sosem jött össze egy igazi randevú. Volt már, amikor majdnem... olyan eset is volt, hogy igent mondott a nő, megbeszéltük, hogy mondjuk szerdán találkozunk. Erre kedden közli, hogy mégsem. Talán ekkor voltam legközelebb egy randihoz életemben. Sok ember van aki még keresi a párját ennyi idősen, de nem tudom van e olyan aki úgymond egyáltalán nem randizott még, pedig megpróbált. Más is van ilyen helyzetben, hogy egy randit sem tudott még összehozni?

2016. ápr. 12. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem még "beszélgethetünk míg leugrom kenyérért" sem jött össze soha.
2016. ápr. 12. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj Jézusnak se volt nője ennyi idősen. Márpedig ő volt valaki.
2016. ápr. 12. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Dettó 1es :D
2016. ápr. 12. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "beszélgethetünk míg leugrom kenyérért" olyan durván megalázó. Én éreztem magam kellemetlenül, mikor elolvastam. :D

Ha nekem ilyet mondana egy csaj, ott helyben küldeném el az anyjába...

2016. ápr. 12. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:

2-es

Azért Jézusnak nem is maradt sok ideje 30asként...

2016. ápr. 12. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
#4 Ilyenért elküldeni?! Noooormális vagy?! Egyszer rámköszönt egy csinos lány - igaz tévedésből, de azóta ebből az emlékből táplálom a szerelmi életem.
2016. ápr. 12. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezt azért ő akkor még nem tudhatta. Szóval vagy lúzer volt csajozni (végül is nem volt szép ember a korabeli ábrázolások alapján - a reneszánsz meg barokk krixkraxok nem érnek).

Gondolj bele ez a fickó miket csinált. Szentfazék dumák, okoskodás... Ez ma sem nyerő. Gondolom volt ott pár kemény farizeus akik vitték a csajokat előle...

2016. ápr. 12. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Lúzer!!!!!!!!!!!

"Szerintem a randi valami olyan dolog ahol legalább félórát-órát kettesben töltve a másikkal foglalkozol"

Fél óra? Az mi a f.........om????? Találkoztok nyáron délután/estefelé és még éjfélkor sem tudtok elszakadni annyira jól érzitek magatokat egymással!

Te inkább sose csajozz! Mindenkinek jobb lesz így!

2016. ápr. 13. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as! Te pedig ne lúzerezzél másokat! Hidd el jobb lesz így neked!
2016. ápr. 13. 07:48
 10/11 A kérdező kommentje:

#8: A legalább szó jelentését ismered -e? :)

Másrészt nem arról beszélek, amikor már együtt jártok és a barátnőddel találkozol. Tudtommal az első randiknak nem szabad sokáig tartania, hogy a nőben megmaradjon a "több ilyet szeretnék" érzés. A "nyáron éjfélig" dolgokat dolgozó emberként én nem is igazán tudom első vagy második randiként elképzelni, bár nyilván tizenévesként másképp látja az ember.

2016. ápr. 14. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!