Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is 30 körül akik még sosem randiztak?
Ez a "beszélgethetünk míg leugrom kenyérért" olyan durván megalázó. Én éreztem magam kellemetlenül, mikor elolvastam. :D
Ha nekem ilyet mondana egy csaj, ott helyben küldeném el az anyjába...
2-es
Azért Jézusnak nem is maradt sok ideje 30asként...
Ezt azért ő akkor még nem tudhatta. Szóval vagy lúzer volt csajozni (végül is nem volt szép ember a korabeli ábrázolások alapján - a reneszánsz meg barokk krixkraxok nem érnek).
Gondolj bele ez a fickó miket csinált. Szentfazék dumák, okoskodás... Ez ma sem nyerő. Gondolom volt ott pár kemény farizeus akik vitték a csajokat előle...
Lúzer!!!!!!!!!!!
"Szerintem a randi valami olyan dolog ahol legalább félórát-órát kettesben töltve a másikkal foglalkozol"
Fél óra? Az mi a f.........om????? Találkoztok nyáron délután/estefelé és még éjfélkor sem tudtok elszakadni annyira jól érzitek magatokat egymással!
Te inkább sose csajozz! Mindenkinek jobb lesz így!
#8: A legalább szó jelentését ismered -e? :)
Másrészt nem arról beszélek, amikor már együtt jártok és a barátnőddel találkozol. Tudtommal az első randiknak nem szabad sokáig tartania, hogy a nőben megmaradjon a "több ilyet szeretnék" érzés. A "nyáron éjfélig" dolgokat dolgozó emberként én nem is igazán tudom első vagy második randiként elképzelni, bár nyilván tizenévesként másképp látja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!