Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, lányok! Nektek melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Nektek melyik a fontosabb egy férfiban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon diszkrimináló, hiszen ezek sablonok, egy átlagos ember nem ilyen könnyen behatárolható, de mégis: Melyik a nagyobb erény? Ha izmos, sportos a férfi, vagy ha okos, értelmes, művelt? A kérdésből nem következik, hogy egy izmos férfi buta, illetve, hogy egy okos férfi vézna, de szerintetek melyik a "jobb" erény?
2016. ápr. 9. 15:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
40%

18-as, ne ítélj meg úgy valakit, hogy nem ismered, mert magadat égeted le.

A barátom programozó, webfejlesztő, sokkal több tudást szedett össze mint te azt gondolnád, és mindenről lehet vele beszélgetni, tudományról, közéletről, bármiről. Mindenhez van reális véleménye, többet tud mint egy diplomás papírokat lobogtató szerencsétlen.

Szóval, van még kérdésed? :)

2016. ápr. 9. 16:55
 22/38 anonim ***** válasza:
33%

#18!

Nem #17 vagyok, de te komolyan ennyire fekete-fehéren látod a világot? Aki jól néz ki, már csak bunkó és buta lehet, viszont a csúnyák egytől egyik okosak és kedvesek? Ugye ezt te sem gondoltad komolyan???

És mutogathatnék csomó ismerős, előnytelen külsejű férfit, akinek értelmes, kedves barátnője van.

Egyébként ha férfiakra ez az állításod, akkor ugye neked is csak a csúnya nők jönnek be, mert ők a kedvesek és okosak egyedül, a szépek pedig mind hülyék és bunkók? Vagy te azt hiszed, a világon az ÖSSZES nő bunkó? Nem ismersz egyetlen egyet sem, aki normális? Tényleg? Mert az elég szomorú.

Nem tudom, milyen világban élsz te. De nagyon el vagy tévedve.

2016. ápr. 9. 16:56
 23/38 anonim ***** válasza:
28%

21-es vagyok, nektek nem tudom mi bajotok van, lehet felemészt titeket az önsajnálatotok...

(Mint oly sok mindenkit ezen az oldalon.)

22-es jól írja, nem csak fekete-fehér létezik. Talán kicsit körbe kéne nézni a világban!

2016. ápr. 9. 17:03
 24/38 anonim ***** válasza:
40%

Akihez igazán tudok lelkileg vonzódni és akivel valóban jól érzem magam és aki férfias (nem a mostani divatos lányos fiúka)

N/öregasszony

2016. ápr. 9. 17:11
 25/38 anonim ***** válasza:
58%
Ritka a "kettő" együtt. Én az okos értelmes művelt-re szavazok.
2016. ápr. 9. 17:40
 26/38 A kérdező kommentje:

Elszomorító, hogy teljesen értelmes és korrekt válaszok születtek, azonban nagyon lepontozták őket. Az ilyesfajta kicsinyeskedésnek mi értelme van? Nem hiszem hogy álszentkedés lenne amiket írtak az eddigiek, csak ki kellene nyitni a szemünket és nem azzal burkolózni, hogy "jajj én nem nézek ki jól, így már esélyem se lesz bárkinél"...

Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat, megnyugodtam, hogy a szellemi értékek még mindig fontosabbak egy párkapcsolatban.

2016. ápr. 9. 17:53
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
Inkább legyen okos, értelmes művelt ÉS vonzó (! számomra vonzó) mackós/átlagos pasi, mint egy kigyúrt, jó testű, vonzó, de buta pasi.
2016. ápr. 9. 18:02
 28/38 A kérdező kommentje:
Viszont valaki nagyon jól megfogalmazta, hogy a világ nem fekete-fehér, csúnya-szép, okos-buta. Sokkal árnyaltabb a kép, és természetesen az, hogy valaki művelt, okos nem jelent semmit. A külső is roppant fontos, az alapvető ápoltság, megjelenés, megnyerő kisugárzás ezek természetesen hasonló fontosak mint a szellemi tulajdonságok és a válaszadók nem ezt tagadták meg, hanem azt, hogy a kidolgozott izmos test nem létfontosságú egy kapcsolatban. Ezért sem értem ezt a sok negatív reakciót, miként le lettek pontozva.
2016. ápr. 9. 18:05
 29/38 anonim ***** válasza:
22%

Azért lettek gondolom lepontozva a válaszok mert álszent és hazugság az összes szinte egytől egyig.

A nőket a külső érdekli a valóságban erre gerjednek be ettől támadnak bennük érzelmek. Az hogy a férfi milyen intelektussal vagy belső értékekkel bír az nem számít sokat mivel ti mindent elnéztek nekik. Lehet ostoba izmos modell aki három mondatot nem tud egymás után leírni, lehet agresszív vadállat aki veri a nőket, lehet flegma szocipata aki kb szexuális játékszernek tekinti őket stb. Egyik se gáz csak nézzen ki jól és esetleg legyen pénze is mert akkor a nő akkor érzi biztonságban magát és az egzotikus utazásokon lehet villogni a barátnőknek a fényképekkel.

2016. ápr. 9. 18:20
 30/38 anonim ***** válasza:
58%
Nem, mi azt akarjuk, hogy egy pasi legyen kedves, intelligens, és nedvesedjen be a bugyink tőle. :)
2016. ápr. 9. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!