Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, lányok! Nektek melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Nektek melyik a fontosabb egy férfiban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon diszkrimináló, hiszen ezek sablonok, egy átlagos ember nem ilyen könnyen behatárolható, de mégis: Melyik a nagyobb erény? Ha izmos, sportos a férfi, vagy ha okos, értelmes, művelt? A kérdésből nem következik, hogy egy izmos férfi buta, illetve, hogy egy okos férfi vézna, de szerintetek melyik a "jobb" erény?
2016. ápr. 9. 15:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek veled kérdező.

Tetszett már olyan férfi, aki külsőre nem volt "főnyeremény" hogy így fogalmazzak, de olyan pozitív kisugárzása volt, hogy nem egy nőnek szintén tetszett.

Akin pedig látszik, hogy mennyire megkeseredett és mennyire görcsösen áll a párkereséshez - nem vonzó. Nagyon nem. Nem akarok én az ő boldogságának a felelőse lenni. Szomorú, ha egyedül valaki nem képes megtalálni a boldogságot.

2016. ápr. 9. 15:51
 12/38 anonim ***** válasza:
62%
Egyértelműen az okos, értelmes, művelt a fontosabb, a többi az csak a körítés. 25L
2016. ápr. 9. 15:59
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
Okos, értelmes, művelt. Ez sokkal nagyobb erény, mint az izmos test. Engem az hidegen hagy.
2016. ápr. 9. 16:01
 14/38 anonim ***** válasza:
67%
Az okosság, értelmesség, műveltség a nagyobb erény, az jó kinézetét az idő haladtával úgyis elveszíti az ember, míg az előbbit életed utolsó pillanatáig fejlesztheted. Azonban az, hogy az értelmességet nagyobb erénynek tartom, az még nem azt jelenti, hogy összejönnék egy olyan férfival, aki bár ezzel a tulajdonsággal rendelkezik, de előnytelen a külseje.
2016. ápr. 9. 16:25
 15/38 anonim ***** válasza:
Az utolsó írta le szerintem a legkorrektebben. Én hiszem még mindig, hogy egy lánynál nagyobb erény az értelmesség, de ne mondja nekem senki, hogyha külsőre nem jön neki be az illető, akkor az értelmességével annyit dobhat rajta, hogy összejöjjön vele a lány.
2016. ápr. 9. 16:29
 16/38 anonim ***** válasza:
40%
#15 én vagyok a 14-es válaszoló. Ha összejönnék egy olyannal, aki nem vonzó, akkor a szexet nem tudnám vele élvezni. Ha egy olyannal jönnék össze, akinek az esze egy marék gilisztáéval vetekszik, azzal meg a szexen kívül minden másban nem lennék boldog. A kettőnek muszáj így nálam teljesülnie. Bár nem azt várom, hogy kívülről tudja az összes Radnóti verset és görög adoniszokat szégyenítsen meg. Legyen önálló véleménye, fogalma a dolgokról, kövesse aktívan, hogy mi zajlik a környezetében és legyen szép fogsora, ápolt, csúf vagy szélsőséges jegyek, vonások nélkül arca, átlagos testalkat párosuljon mellé.
2016. ápr. 9. 16:37
 17/38 anonim ***** válasza:
44%

9-es, az én barátom okos, értelmes, művelt és még jóképű is.

Na ilyenkor mi van??

2016. ápr. 9. 16:37
 18/38 anonim ***** válasza:
17%

17-es.

Biztos vagy benne? Én nem ;) A jóképűt elhiszem,hiszen csak az olyanoknak lehet manapság kizárólag barátnője...

De az okos,értelmest nem hinném. Az lehet,hogy hozzád képest,okosabb és értelmesebb,vagy a te szemedben az.DE attól még nem biztos,hogy valóban így is van,mondani pedig bármit lehet... :)

De úgy látom,vannak legalább akik beismerik a dolgokat,a valóságot.Mindig oda lyukad ki szinte minden a párkapcsolatosdiban,hogy milyennek születtél. Mennyire jóképűnek/helyesnek,ez határoz meg mindent.

24/F

2016. ápr. 9. 16:45
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

A masodik szamomra elengedhetetpen a parkapcsolathoz, az elso nem lenyeges, de biztos van olyan, akire mindketto jellemzo.

L

2016. ápr. 9. 16:46
 20/38 anonim ***** válasza:
51%
Lepontoztak az álszent női válaszolók. :( Pedig én is azt írtam, mint ők, hogy az értelmesség fontosabb. Csak hozzámertem tenni, hogy az nem mentség arra, hogy ha valaki taszít testileg. Ezek szerint minden nőt Stephen Hawking-hasonmás vár otthon.
2016. ápr. 9. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!