Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, lányok! Nektek melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Nektek melyik a fontosabb egy férfiban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon diszkrimináló, hiszen ezek sablonok, egy átlagos ember nem ilyen könnyen behatárolható, de mégis: Melyik a nagyobb erény? Ha izmos, sportos a férfi, vagy ha okos, értelmes, művelt? A kérdésből nem következik, hogy egy izmos férfi buta, illetve, hogy egy okos férfi vézna, de szerintetek melyik a "jobb" erény?
2016. ápr. 9. 15:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
58%
Az első kettő inkább elvárás az utóbbiak pedig erények ha az előzőek teljesültek.
2016. ápr. 9. 15:28
 2/38 anonim ***** válasza:
57%
Utóbbi. Agyat nem tud növeszteni, ha nincs neki, izmos még lehet.26N
2016. ápr. 9. 15:29
 3/38 anonim ***** válasza:
57%
Okos, értelmes, művelt.
2016. ápr. 9. 15:32
 4/38 anonim ***** válasza:
47%

#2-vel értek egyet.

Inkább lennék együtt egy mackós testalkatú, de művelt, értelmes férfival, mint egy adonisszal, aki két szót nem tud helyesen leírni.

Persze a személyiség is nagy befolyásoló tényező, mert lehet valaki értelmes és művelt, de ha mellé arrogáns és lenéző, az is taszítana.

20N

2016. ápr. 9. 15:32
 5/38 anonim ***** válasza:
43%
okos,értelmes, művelt. nem érdekelnek az izmok, nem szeretek sportolni
2016. ápr. 9. 15:33
 6/38 anonim ***** válasza:
58%

Minek kérdeztek ilyeneket, ha úgyis megvan a saját teóriátok, és ha leírjuk őszintén a véleményünket, lepontoztok? :D

lol

2016. ápr. 9. 15:35
 7/38 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le, sőt, szerintem is nagyobb erény, ha valaki művelt, szeret gondolkodni és értelmes. Nem tudom ki pontozott le benneteket, viszont biztató, hogy még mindig nem a külsőségek a fontosak a nőknél.
2016. ápr. 9. 15:38
 8/38 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjuk az ilyen agyatlanokat, nekik úgyse jó, bármit is írhatunk, annyira megkeseredettek, hogy csak annyi szórakozásuk van, hogy lepontozzák mások véleményét.

De ettől nagyobb örömük úgysem lesz az életben!

2016. ápr. 9. 15:39
 9/38 anonim ***** válasza:
23%

Én csak azt nem értem,miért kell hazudnia a nőknek,még egy ilyen anonim oldalon is,mikor a valóságban a teljes ellenkezőjét teszik ezeknek? Tehát ha izmos,sportos,jóképű gyerek,akkor lehet egy tapló,akkor is körülugrálják a nők ezerszámra.

Míg ha okos,értelmes,művelt vagyok, de nem vagyok izmos,sportos,jóképű, akkor még csak esélyt sem adnak a nők soha semmire.Még csak megismerni sem akarnak...

24/F

2016. ápr. 9. 15:43
 10/38 A kérdező kommentje:
Szerintem egy okos, értelmes ember nem kategorizálja be ennyire a nőket. A fiatalabbaknál valószínűleg a jó külső lehet, hogy fontosabb tulajdonság, de meggyőződésem szerint a férfiember kisugárzása a titok nyitja.
2016. ápr. 9. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!