Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb érzések találkozás nélkül?
Az egyik társkereső oldalon összeismerkedtem egy sráccal.
Az eltelt 6 hétben nagyon intenzív lett a kapcsolatunk,már egy nap sem telik el úgy,hogy ne írnánk egymásnak.Többször órákig beszélgetünk bármiről,ami nekem nagyon furcsa érzés,mert nem vagyok kitárulkozó fajta.3 hete kezdett komolyabbra fordulni a dolog,mert amiket ír,erős érzelmeket vált ki belőlem.Azért nem találkoztunk még,mert fél,hogy nem tetszene nekem.
Komoly felfogású,földhöz ragadt vagyok,de ez a 6 hét volt életem legszebb 6 hete.
Igazából az érdekelne,hogy volt-e már valaki így,hogy elkezdett érezni valamit a sosem látott ember iránt ?
Az előbb már jobban éreztem magam,aztán megint kezdtek elbizonytalanítani
Azért mindenkinek köszönöm :)
~OnLány~
Most komolyan a ti ~14 éves történeteteket írtad le egy 35-36 éves párosnak?
Tudod mit csinálna már egy 20 éves ember is, ha 6 hónapig csak neten ismerkedne? Keresne mást.
Igen, volt benne részem. Nálunk 4 hétig tartott a dolog, míg találkoztunk. A csaj lelkesebb volt nálam, én azért kicsit óvatosabban álltam hozzá. Ennek ellenére úgy beszéltünk már egymással, mintha együtt lettünk volna. Találkozás alkalmával is elég jól sikerültek a dolgok, gondoltam én, így azt gondoltam ebből már lehet valami. A hölgy nem így gondolta, de addigra én már kicsit belezúgtam. Pár hétre lehozott az életről. Azóta nem igazán beszélünk, pedig a mai napig állítom, hogy jó páros lettünk volna.
Szóval, ahogy írták, élvezd a dolgot, de ne éld bele magad!
Hasonlóan voltunk párommal, nálunk hosszabb idő telt el (eredetileg barátságnak alakult a dolog, akkoriban mindkettőnknek volt kapcsolata, aztán később kezdtünk "felfigyelni" egymásra, mikor már szabadok voltunk). Ő rendszeresen mondogatta, hogy mennyire egy húron vagyunk, bejövök neki, még azt is megkockáztatta, hogy belém szeretett... :) Én meg hevesen hárítottam, hogy ilyen nincs, nem lehet, max az jön be neki, akit elképzelt, nem én. Aztán első találkozónál olyan volt az egész, mint a mesében, megölelt az állomáson, én meg halál zavarban voltam, de mintha évek óta találkozgatnánk, nem először... :) Azóta is együtt vagyunk.
Szóval, én azt mondom, lehet ilyen, de tényleg nagyon tudni kell különválasztani az ideált a valóságtól.
Öhm,14 éves történet?? :D mondom 4 éve vagyok vele,20 éves leszek,ő 23.
Szóval számoljuk vissza,18-9 évesen tette ezt meg értem..tudod vannak még rendes srácok a világon.
Talán a többi keresne más,ő nem tette,miért kell így fintorogni a válaszomra?!
Nekem megadatott egy ilyen rendes fiú,nem kell leszólni emiatt!
köszönöm,hogy ennyien írtatok,csak a vitát nem értem...
Amire ti reagáltok egymásnak azt én nem is látom :) :) :)
Nos mivel igértem, leírom:
Anno még azelőtt, hogy mindenki otthonában lett volna internet, így társkeresőn ismerkedtem (újságban megjelent hirdetés)Végül a sok válaszoló közül csak egy fiúval alakult ki komolyabb levelezés.Az ország másik végében lakott és 6 hónapig csak levelezni tudtunk, találkozni nem.De tervezgettük és később, mikor már találkoztunk, megtudtam, hogy ő is már a levelezésünk alatt, találkozás nélkül is nagyon erős érzelmek szövődtek közöttünk.Egyikünk sem árulta el ezt a másiknak, a találkozás előtt. de úgyis nyilvánvaló volt, valahogy megéreztük.aztán mikor először találkoztunk olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást.4 évig tartott a kapcsolatunk és számomra a legkülönösebb, legfontosabb kapcsolat lett.Valahol neki is, úgy gondolom.
Kedves Utolsó !
Köszi ,hogy leírtad te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!