Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak erre?
Ma délelőtt voltam a cukrászdában a rendelt süteményekért, mikor fizettem és kaptam a nyugtát az eladó lány felírt egy telefonszámot a nyugtára (gondolom a sajátja az), de ezt csak itthon vettem észre, mert rögtön elraktam az apróval együtt zsebembe.
Na már most: baromira nem tartom magam jó pasinak, soha nem érdeklődött még 1 lány sem utánam, ezért is furcsállom, hogy így, hogy most látott először, és kb. 10 percig már felírja a számát nekem a lány? Ráadásul nem is a legcsúnyábbak közül való a lány.
Egyébként azt meg kell hagyni, hogy nagyon kedves volt, két tinilány válogatott előttem, aztán odaszólt nekik, hogy előbb kiszolgálja a fiatalembert (engem).
Szóval nem tudom, ha fel is hívom mit mondjak? Szia, én vagyok az a srác, aki a 7 db süteményért ment? Vagy mit? :D Tudom, nyomingernek tűnhetek, de lány-ügyekben mindig is az voltam.

A szépség relatív - sosem tudhatod, hogy Te kinek tetszel, hiszen egy szebb lány is érdeklődhet irántad. Fontos a kisugárzás, és kitudja, talán pont az jött be neki, vagy valami olyat látott benned, amit más még nem nagyon. Szerintem ebben - legalábbis számomra - semmi meglepő nincs. :) Elég nagy a valószínűsége, hogy a saját számát kaptad meg a nyugtán... Rád talált a szerencse, használd ki. Veszíteni valód nincs, maximum egy negatív tapasztalatod lesz, amikor kiderül, hogy csak a Vízművekben dolgozó Gyuri számát kaptad meg, mert a csaj úgy gondolta, hogy Te majd kifizeted helyette a számlát... :D Akkor pedig továbblépsz és építkezel belőle a későbbiekben.
Hajrá, sok szerencsét! ;)
19L

Ja, és ne legyen túl bonyolult a szöveg, amivel felhívod, csak lazán, semmi pánik. :D
Első voltam.

- XY, tessék.
- Szia! XZ vagyok, a délelőtti süteményes fiatalember. Nagyon szívesen meginnék veled egy teát vagy kávét, lenne kedved hozzá valamikor?
...
Ne bonyolítsd túl. :)

Szerintem a köszönéssel semmi gond.. Így illik. Fiatal vagyok, 25 éves, de néha fel tudom magam cseszni, amikor bemegyek egy üzletbe és minden további nélkül letegeznek.
Felnőttek között illik magázódni, akkor is ha épp nem vásárlásról van szó. Aztán legfeljebb az egyikőtök a bemutatkozás és köszönés után rögtön mondaná, hogy "mi lenne ha tegeződnénk?" és akkor rábólintotok.
Alapvetően viszont magázódni illik.
A munkahely meg nálunk megint egy más kérdés. Mindenki mindenkivel tegeződik. A 70 éves nyugdíjból 2 munkanapra visszajáró kollégát is tegezem, mert ott így szokás. Ahogy a nagyfőnököt is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!