Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs, mi van! Ezek alapján jogosan hiszem hogy tetszem neki? És ha igen, mit csináljak, legyek merész és lépjek én?
Igyekszem nem hosszúra húzni. Én egy lassan 18 éves lány vagyok, a pasi pedig most lett 26.
Már egy éve megvan, hogy ismerjük egymást. Eleinte keveset beszélgettünk, de később egyre jobban lettünk. Gyakran jártunk oda tesómmal és apunkkal. Nekem kezdetektől fogva bejön, de nem tudom, ő mit gondol :( Tehát ami esetleg utalhat rá:
-ha messzebb voltam tőle, állandóan bámult
-ha meglát, nagyot köszön és folyamatosan mosolyog, "felderül" az arca
-ha odatévedek a munkahelyére, mindig odajön és beszélgetést kezdeményez, hogy mi újság van meg mindenféle :)
-testbeszéd-jeleket is észrevettem, pl. a felsőteste mindig felém fordul, meg velem beszél állandóan vigyorog, ilyesmik :)
-elég sokszor ugrat és viccelődik velem
-főleg az utóbbi időben mikor sokáig nem láttam, kérdezősködött utánam, apumtól is kérdezte, hogy hol vagyok, meg volt egy olyan mondata neki, hogy "jó hogy jössz, pont rád gondoltam..meg XY-ra.. meg a másik lányodra.." (az XY az én nevem helyett akar lenni :D)
Tegnapelőtt 4hónapos kihagyás után láttam megint..mit ne mondjak, előjöttek a régi érzések, amiket azt hittem végre lezártam! De nem.. És ugyanezeket produkálta..és én hülye nem maradtam ott hogy beszélgessek vele :( Nem is értem..biztos megzavarodtam csak..
A jelek alapján szerintem jogosan hiszem. Konkrétan neki olyan sok jelet nem hiszem, hogy adtam volna, amiből következtethetne, hogy nekem nagyon bejön..
Kérdés, hogy mi a fenét csináljak?! :/ Szemtől-szembe kezdjek vele incselkedni? És ha igen, akkor hogyan? :O Nagyon szeretném megtudni, hogy mi a helyzet..
Arra is gondoltam, hogy talán a biztosat nem akarja a bizonytalanért (értem) felcserélni :S Meg vannak egyéb tényezők is. de erről majd később, ha szükség lesz rá.
Várom a véleményeket, mert megőrülök, hogy semmi értelmeset nem tudok tenni :( Köszönöm!!
piríts rá:
Igyan mit kéne még tennem hogy elhívj végre randira? :D
hát amikor beszélgettek és kérdez vmi személyesebbet, akkor mond azt, hogy erre a kérdésre csak egy randin válaszolnál... és mosolyogj rá... esetleg kacsints rá.
Ha akar vmit, akkor belendül. Ha nem, akkor meg visszafogja majd magát utánna.
Ezek alapján amit írtál, akár be is jöhetsz... de ezt leginkább te tudnád megítélni. Ez a "válaszolnék rá ha randi volna" duma pont arra jó, hogy kiderüljön, de mégse annyira konkrét, hogy emiatt bárki is zavarba jöjjön a későbbiekben.
Szerintem...
25F
én be vetettem ezt a "válaszolnék rá ha randi volna" szöveget.
csak be égtem a csajnál-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!