Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy nőnek? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőnek? Mi a legfontosabb egy pasiban?

Figyelt kérdés
őszinte válaszokat várok, nőktők kizárólag.
2010. ápr. 4. 22:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, 00:01!
2010. ápr. 6. 14:46
 22/30 anonim ***** válasza:

A pasi mindenképp legyen: humoros, vidám, őszinte, megértő, ápolt, férfias, figyelmes, hűséges. És NE legyen bunkó!

Persze a felsorolást tovább lehetne folytatni, de hát nem akarom, h 1 napig csak az én hozzászólásomat olvasd :DDD Ezek kb a legfontosabbak :)

2010. ápr. 9. 22:48
 23/30 anonim válasza:

számomra fontos, hogy legyen figyelmes, jófej, vicces, normálisan öltözzön, rendszeresen mosakodjon (ne legyen büdös), legyen határozott :D

ennyi, és bejön (:

na és persze szeressen sportolni.. bármit: lovaglás, foci, kosárlabda

úgy ennyi :D

Üdv: egy csajszii

2010. ápr. 10. 11:47
 24/30 anonim válasza:
Legyen vicces, szórakoztató és kedves. Mindig adja önmagát, szerintem ez fontos ;)
2010. ápr. 10. 12:56
 25/30 anonim ***** válasza:

Mivel pont ma voltam egy szórakozó helyen, ahol magamat adtam, speciel nem voltam büdös, normális humorom van (néha túlságosan is jó :)). Képzeljétek el 5 csaj után, mindegyik nemet mondot, pedig csak egy táncra invitáltam meg őket. Hol itt a hiba? Ennyire sz arul néznék ki? Nem tudom, de hogy ez nem tett jót az önbizalmamnak, az fix. Lehet magasabbnak kéne lennem 173 centinél, vagy pénzesebbnek kéne lennem, mint amennyire vagyok.

20/F

2010. ápr. 11. 02:15
 26/30 A kérdező kommentje:
na ezek a gondok nalam is, a felsoroltak 95%a megvan, s megis csak nem nem es nem! kezdem unni mar...
2010. ápr. 11. 22:17
 27/30 anonim válasza:
Teljesen egyetértek... A lányok ezt mondják, és az ember próbál is odafigyelni arra aki neki fontos... Mindent megtesz, állítólag nem is csúnya, mindent megtenne érte, de még az esélyt sem kapja meg, mindig valami mondvacsinált okra hivatkozva. Ezzel szemben a bunkók azok már kellenek, akik folyamatosan megalázzák, semmibe veszik, és kicsit sem foglalkoznak velük... Én is keresném az olyan lányt aki tényleg normális pasira vágyik, és nem csak mondja...
2012. szept. 9. 19:12
 28/30 anonim ***** válasza:
a jó nagy tahókat, azokat szeretik.
2012. nov. 15. 19:46
 29/30 anonim válasza:

A csajok mondjak hogy legyen a fiu rendes,humoros stb.Ez nem igy van ez valami evolucios s.a.r.s.a.g lehet hogy tudat alatt megis a bunkokhoz vonzodnak akik jol a.b.s.ak oket amik a (nem bunko) fiu all az esoben a lany ablaka alatt a viraggal a kezeben addig a bunko akinek penze van meg kocsija meg a beszeloje is rengben jol meg B a csajt.

Szoval meg kell valtozni,LEGYEL BUNKO persze nem anyira,csak egy kicsit.

2013. febr. 3. 21:55
 30/30 anonim ***** válasza:

a legtöbb csaj agya nem logikus hanem érzelmi szuper agy logikát nem ismerve csak fizikai léttel bir. Logaikailag megállapithatjuk hogy 0. Nem lehet megfogalmazni miért döntenek igy mért ijen elvielg rosz hibás gondolkozásuak. Általába nö az agyban leszimulálja hogy hogyan lássa az adott személyt és ha nem jol nem vesz semmibe az illetöt.

Sok bosszúságot okoz nekem is, hogy sok jo adottságom van ami esetleg használható lenne egy nőnél, de itt az a gyanúm hogy a pénz, a vagyon, a kocsi s a nagyképűség hódit. korrekt emberre egy csajnak sincs szüksége.

S igen ez szemétség részükről.

2013. márc. 5. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!