Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell egy nőnek? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőnek? Mi a legfontosabb egy pasiban?

Figyelt kérdés
őszinte válaszokat várok, nőktők kizárólag.
2010. ápr. 4. 22:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Jajj MER mondd azt hogy nincs igazam . :DD
2010. ápr. 4. 22:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Legyen férfias :) Ez a legeslegfontosabb. Iszonyú kevés ilyen férfi van, akiről tényleg el lehet mondani. Ez összhatás, tud úgy mosolyogni, olyan hát nem túl jó hangzású szó , de tényleg csábítóan mosolyog, udvarias, nőként kezel, nem "csajom"ként. Természetesen értelmes is :) Szerintem ennyi :)
2010. ápr. 4. 22:31
 13/30 anonim ***** válasza:
Tudom, úgy hangzik mint egy betanult szöveg, de például én is szerettem már bele olyan fiúba(nem is egybe), aki nem volt valami helyes.
2010. ápr. 4. 22:32
 14/30 anonim ***** válasza:
nekem legjobban az számít. legyen vices mindig megvígasztaljon ne legyen tapintatlan vagy bunkó mindig tugyunk valamiről beszélgetni megértse azt hogy nem és most nem lesz szex ha valami baj van meghalgasson. (L)
2010. ápr. 4. 22:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem eddig hibátlan voltam, miután elolvastam a hozzászólásokat rájöttem, hogy tökéletes vagyok :D. Csak hol a fenében vannak az ilyen csajok?

20/F

2010. ápr. 5. 00:01
 16/30 anonim ***** válasza:
akkor barney stinson nektek bejövős?
2010. ápr. 5. 01:51
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam. Nem szeretek bele minden nem túl szép fiúba, de el tud csábítani, ha kedves és gyengéd és a többit tudod. Van egy barátnőm, aki szerintem olyan szép, hogy lehetne nagyon helyes fiúk barátnője. Erre van egy barátja, aki annyira nem szép, hogy szokták is neki mondani, hogy mi tetszik neki ebben a fiúban. Nem igazán értjük őt, de azt tudjuk, hogy nagyon szereti. Ha ezt mondjuk neki, mindig megharagszik, és azt mondja, hogy igen is helyes. Am miért vitatkozunk. Szerintem te biztos helyes vagy, úgyhogy nincs mit aggódnod akkor sem, ha nem mondtam igazat. De gondolj bele, nem csak a szép fiúk között van foglalt.
2010. ápr. 5. 08:32
 18/30 anonim ***** válasza:
Legyen egyedi stílusod, és tudj néha romantikus lenni! ;)
2010. ápr. 5. 14:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Mi kell a nonek? Mel Gibson xDD
2010. ápr. 5. 17:07
 20/30 anonim ***** válasza:
humor, szeretet, kedvesség, védelem, bátorság, cukiság, jófejség, ŐSZINTESÉG, szexiség
2010. ápr. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!