Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rontok el minden kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rontok el minden kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Szóval arra lennék kíváncsi, mit csinálhatok rosszul. Persze nem ismertek, nem tudjátok milyen vagyok. Én sem írhatom le minden tulajdonságomat. Letudnátok írni, mit nem mondhat, csinálhat egy lány, mivel ronthat el mindent, vagy hogyan kell viselkednie?
2010. ápr. 4. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 4. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:

a legfontosabb az őszinteség hiszen az a bizalom alapja:)

emellett éreztesd az aktuális pasiddal h fontos neked legyél vele gyengéd és kedves..és bár nem írtad le hány éves vagy de ha pl már meg volt a szex köztetek akkor a fiúk gyűlölik ha utána kelleted magad hiszen már megvolt 1szer akkor meg már mind1...főleg ha szeretitek 1mást:)

és ne beszélj SOHA csúnyán a barátoddal se azokról előtte akik számára fontosak..:)

sztem ezek az alapok..:)

16/L

2010. ápr. 4. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Várok továbbiakat.
2010. ápr. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!