Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem nem volt korrekt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem volt korrekt?

Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal múlt héten, akinek egy haver mutatott be. Randi végén mondtam,hogy jó lenne folytatni mire mondta,hogy részéről nincs akadálya. A hívásomra nem válaszolt ezért SMS-t írtam neki és arra sem válaszolt. Pedig 1 hete írtam neki kb. Kultúrembernek tűnt, nem értem,hogy miért nem mondta vagy írt egy rövid SMS-t,hogy hagyjuk az ismerkedést vagy valamit.
2016. márc. 26. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Welcome to the dark side.

Kérdezd meg egy közös ismerősötöket, hogy mi van vele.

2016. márc. 26. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lány létemre mondom, hogy elég bunkó dolog tőle. Egy rövid üzenetben igazán leírhatta volna, hogy nem szeretné a folytatást, de ez, hogy válaszra sem méltat, a lehető legbunkóbb. Ne emészd magad rajta, találsz jobbat! 23/ L
2016. márc. 26. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előbb lehagytam, hogy mindez persze akkor áll fenn, ha nem törtémt vele valami baj (pl.kórházba kerül ilyesmik), csak az ilyen eseteket véve fogadható el a viselkedése...
2016. márc. 26. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

@2: Minden csak akarat kérdése. Nyilván ha intenzíven fekszik, akkor nem fog, de egyébként ha akarna, válaszolna.

Kérdező: közös ismerősnél kérdezd meg, hol érhetnéd el a lányt SZEMÉLYESEN és keresd fel!

2016. márc. 27. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért allergiásak ilyen sokan az egyenességre?...
2016. ápr. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!