Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leírnátok, hogy milyen gyakori, hogy leszólitanak az utcán, hogy elhivjanak pl. egy kv-ra? Ebbol hany olyan amit nem utasitotok el? 28f
Nagyon ritka. Utcán eddig egyszer szólítottak le ilyen céllal, plusz kocsmában egyszer-kétszer.
Elutasítottam, mert van barátom.
eddig itt mást nem olvastunk azonkívül, hogy mindenkit elutasítotok "elvből"
jah bocs, kivéve ha külföldi, akkor biztosan khurrva jópofa
Ja, és mást sem olvastunk, minthogy magyar férfiak nem is igazán szoktak nőket leszólítani. Ez szembemegy azzal az állításotokkal, hogy minden nőt naponta tízen leszólítanak az utcán.
Ötévente tíz, az már közelebb áll a valósághoz.
Egyébként én is, ha hiszed ha nem, legjobban idegennel egy svéd férfival beszélgettem sokat, a vonaton. Ő kezdeményezte a beszélgetést. Mit gondolsz, két év heti két vonatozás alatt hány magyar férfi kezdeményezett velem beszélgetést? Segítek: egy sem (a "Jegyeket, bérleteket!" típusú kalauz-"kezdeményezést" ne számoljuk ide.)
nem nagyon értem, hogy mit tagadsz a hozzászólásomban
vagy most egyetértettél? akkor elég a zöld pacsi
Azt tagadom a hozzászólásodban, hogy "mindenkit elutasítotok elvből"
Kit utasítsunk el, ha csak külföldiek szólítanak le kb? :D
"Mit gondolsz, két év heti két vonatozás alatt hány magyar férfi kezdeményezett velem beszélgetést? Segítek: egy sem"
Vonaton/buszon a nők 99%-ának legelső dolga bedugni a fülébe valami fülest, karba tenni a kezét és "vedd úgy hogy itt se vagyok" arckifejezéssel nézni ki az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!