Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a lány akivel randiztam mert nem vittem haza utána?
Péntek délután nem lehet normálisan haladni nagyvárosban és én különben sem ott lakom. Nem hal bele ha kicsit sétál meg 1x átszáll.
A kérdés az hogy most akkor én nem voltam korrekt?
No vagyok, de sztem az elso randi utan nem kell hazavinni senkit, parkapcsolatban viszont mar mas, foleg ha este van. En egy mazlista vagyok engem minden pasim hazavitt, vagy hazakisert ugy sosem kertem oket, ram valamiert mindig vigyaztak:-)))
Nem varnam el, foleg, hogy mar tartos parkapcsolatban elek, de azert ha egyutt vagyunk es este van akkor alap h felajanlja akkor ha nincs kocsim. Van kocsim egyebkent, de tinikent nem volt:-))
43-as, 42 es vagyok: Nem tudom, tosgyokeres pesti vagyok es teny, hogy sosem alltam le kobunkokkal, szeretem ha egy pasival hasonlo ertekrendunk van, es hasonlo csaladbol jovunk:-))
Egy biztos: egyik sem kenyszerbol kisert haza, es pusztan udvariassagbol nem utazol a-bol b-be busszal vagy kocsival:-))Lehet, hogy a te vilagodban hazakiserni egy not valami kuriozum, az enyemben termeszetes:-))
Valamiert en ezt valtom ki a pasikbol, lehet hogy azert mert alacsony vagyok, torekeny es mindenki azt hiszi, h rolam gondoskodnom kell:-)))
Csak néha nem hagynak aludni, mert nagyon csörgetik a láncaikat a rabszolga férfiak.
Mindenki más elvek alapján él. Alapvetően tényleg illik hazavinni a lányt, mert ez így lovagias, és vannak olyan lányok, akik ez alapján élik az életüket. Mondjuk engem sem kísért haza a most már vőlegényem az első randi után, de a 2.-on bocsánatot kért érte, hogy nem jutott eszébe :D. Mindenesetre csak ezért nem írtam le, mert nagylány vagyok, tudok magamra vigyázni, ha nem lett volna randi, hanem más program, akkor is haza kellett volna jutnom egyedül.
De azt sem ítélem el, akinek ez fontosabb. Ti valószínűleg amúgy sem passzolnátok össze, mert látszik, hogy ő egy régebbi értékrendet követ, te meg lazábban veszed ezeket a dolgokat, és az egyenjogúságot szó szerint veszed.
Ez nem korrektség kérdése, hanem udvariasságé.
A leányzó mindenképpen túlreagálta, nem volt jogos a sértődöttsége.
DE! Azért, ha már kocsival mentél a randi helyszínére, illendő lett volna felajánlani, hogy ha nem is végig, de egy darabon elviszed. Normális nő első randin amúgy is visszautasítja az ilyet, hiszen nem is ismer.
Illetve jelzés lett volna arra is, hogy szeretnéd tovább élvezni a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!