Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődött meg a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a lány akivel randiztam mert nem vittem haza utána?

Figyelt kérdés

Péntek délután nem lehet normálisan haladni nagyvárosban és én különben sem ott lakom. Nem hal bele ha kicsit sétál meg 1x átszáll.

A kérdés az hogy most akkor én nem voltam korrekt?

2016. márc. 21. 20:23
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
95%
10-es nő létedre adod alá a lovat, hogy milyen jól tette, hogy nem kísérte haza, téged sem kísérgetett senki, majd hozzá teszed milyen jól esett, hogy a mostani barátod hazakísért és csodálkoztál, hogy vannak még lovagok. (?!%+"!//%...)
2016. márc. 21. 20:41
 12/49 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Talán most sok lány azt írja,hogy eszében sincs elvárni,én sem várnám el,félreértés ne essék,de azért jól esik és kedves,ha felajánlja és többen el is fogadnák.

Tényleg nem kötelező,de jó illemre vall.

2016. márc. 21. 20:45
 13/49 anonim ***** válasza:
62%
Nőként mondom, hogy egyáltalán nem jogos.
2016. márc. 21. 20:45
 14/49 anonim ***** válasza:
36%

11!

Igen, de én esténként órákat utaztam nő létemre és a kutyát sem érdekelte. Nem várjuk el, nem várhatjuk el, mert akkor már mik lennénk...sőt a mai férfiakból lassacskán ez kihal (vagy én külön fajokkal találkoztam életem során). Azért "adom alá a lovat", mert ahogy az adott hölgy reagált. Jó nem kísérte el és kész ennyi. Ettől még nem hajtanám el.... Én ezzel nem ítélkezem csak az adott kérdésre reagálok.

2016. márc. 21. 20:51
 15/49 anonim ***** válasza:
7%
Férfi vagy, vagyis rabszolgának születtél alap hogy hazaviszed és még adsz is neki csak úgy pénzt meg pukedlizel is mikor kiszáll egy "dicsőség a női felsőbbrendűségnek" mantra kíséretében. A férfiak rabszolgák lesznek hamarosan.
2016. márc. 21. 20:55
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, nem várom el és nem sértődnék meg, ha nem vinne haza. Főleg, ha érthető okai vannak.. Pesten élek és bizony bent a városban vannak időszakok, amikor hamarabb elérek A-ból B-be villamossal, mint kocsival.

Másrészt, mindezektől függetlenül nyilvánvalóan jól esik, ha mégis hazakísér.

Hangsúlyozom, nem várom el, nem durcizok rajta, ha nem, de ettől még jól esik, ha mégis.

Na de a 3. "Meg amúgy is a mai lányok el vannak kényelmesedve" Ettől a kijelentéstől telibeszrnám, hogy mennyire vagy jó fej, meg kedves, mert aki ezt mondja, ezt gondolja, az a szememben egy utolsó senki.

Én sem használom soha, hogy "mai fiúk" vagy "mai férfiak", mert az a véleményem, hogy nincs ilyen!

Felejtsétek el a "mai" kifejezést, mert egyszerűen hányingerkeltő.

2016. márc. 21. 20:55
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de te sem halsz bele ha ezentul átnéz rajtad, nem ismer meg. Ha ennyit nem teszel meg a kapcsolatotokért akkor érthetöen nem kér belöled, érted vagy nem érted.
2016. márc. 21. 20:57
 18/49 anonim ***** válasza:
Aki képes ezen besertodni, azt hidd el jobban jártál.
2016. márc. 21. 20:57
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
14-es én nem akartam beléd kötni, csak nem értettem a logikát. Tudom én, hogy nem várhatunk el semmit, engem sem kísértek haza, ha beültünk valahova sokszor még a kajáját is én fizettem. Olyanok mint a nagyranőtt gyerekek. És úgy beszélnek velem, hogy minden második szavuk b+ és azt hiszik ez természetes és egy nőt se zavar. Nincsenek irreális igényeim nekem se, látom én mi a helyzet, csak szomorúvá tesz és valahol legmélyen ellenkezek vele, még ha tudom is, hogy ilyen a világ.
2016. márc. 21. 20:58
 20/49 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy aki elvárja ezt első randin, az később csak rosszabb lesz. Tarthatsz fent második autót, csak mert neki is kell egy. (Amit persze te fizetsz, mert te vagy a férfi. Ebben nincs alku. Sőt a gagyi rendszámtáblát is te állod - ilyen "Dzseni-5" jelleggel)
2016. márc. 21. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!