Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a lány akivel randiztam mert nem vittem haza utána?
Péntek délután nem lehet normálisan haladni nagyvárosban és én különben sem ott lakom. Nem hal bele ha kicsit sétál meg 1x átszáll.
A kérdés az hogy most akkor én nem voltam korrekt?
Talán most sok lány azt írja,hogy eszében sincs elvárni,én sem várnám el,félreértés ne essék,de azért jól esik és kedves,ha felajánlja és többen el is fogadnák.
Tényleg nem kötelező,de jó illemre vall.
11!
Igen, de én esténként órákat utaztam nő létemre és a kutyát sem érdekelte. Nem várjuk el, nem várhatjuk el, mert akkor már mik lennénk...sőt a mai férfiakból lassacskán ez kihal (vagy én külön fajokkal találkoztam életem során). Azért "adom alá a lovat", mert ahogy az adott hölgy reagált. Jó nem kísérte el és kész ennyi. Ettől még nem hajtanám el.... Én ezzel nem ítélkezem csak az adott kérdésre reagálok.
Egyrészt, nem várom el és nem sértődnék meg, ha nem vinne haza. Főleg, ha érthető okai vannak.. Pesten élek és bizony bent a városban vannak időszakok, amikor hamarabb elérek A-ból B-be villamossal, mint kocsival.
Másrészt, mindezektől függetlenül nyilvánvalóan jól esik, ha mégis hazakísér.
Hangsúlyozom, nem várom el, nem durcizok rajta, ha nem, de ettől még jól esik, ha mégis.
Na de a 3. "Meg amúgy is a mai lányok el vannak kényelmesedve" Ettől a kijelentéstől telibeszrnám, hogy mennyire vagy jó fej, meg kedves, mert aki ezt mondja, ezt gondolja, az a szememben egy utolsó senki.
Én sem használom soha, hogy "mai fiúk" vagy "mai férfiak", mert az a véleményem, hogy nincs ilyen!
Felejtsétek el a "mai" kifejezést, mert egyszerűen hányingerkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!