Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan sértődött meg a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a lány akivel randiztam mert nem vittem haza utána?

Figyelt kérdés

Péntek délután nem lehet normálisan haladni nagyvárosban és én különben sem ott lakom. Nem hal bele ha kicsit sétál meg 1x átszáll.

A kérdés az hogy most akkor én nem voltam korrekt?

2016. márc. 21. 20:23
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Napközben eszembe se jutna, hogy neki kéne hazavinnie, estefelé azért már megfordulna a fejemben, hogy illene.

Viszont az ilyen "csakazértsem, nem hal bele ha sétál" mentalitású bunkó pasikat messzire kerülöm..

2016. márc. 21. 21:13
 22/49 A kérdező kommentje:
Utolsó: ilyen esetben akkor a "csakazért is" vagy a "csakazért sem" a rosszabb? Többen is írtak itt érthető indokokat oda-vissza. De ennyire egyszerű nem lehetsz hogy ezzel érvelsz holott mint előbb írtam legalább annyira erőszakos volt mint amennyire én. Azzal a különbséggel hogy én megtehetem hogy csakazért sem viszem haza ha ennyire rinyál, ő pedig csakazért is megteheti hogy nem találkozik velem többet. Tehát az ilyen gagyi erveket miszerint én voltam erőszakos hagyjuk.
2016. márc. 21. 21:32
 23/49 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Figyelj,akkor meg hagyjátok egymást és meg van oldva.

Mindketten makacsul viselkedtek.

Ne is jelentkezzen,te meg ne se jelentkezz.

2016. márc. 21. 21:35
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem voltál korrekt én is elvártam volna hogy hazavigyél. Egy nőnek manapság veszélyes egyedül mászkálnia! 20L
2016. márc. 21. 21:38
 25/49 A kérdező kommentje:

Utolsó nekem nem kéne ilyen csaj aki sebezhetőnek tartja magát sőt az összes nő nevében beszél. Ez nem jelenti azt hogy nem vigyáznék rá, de számomra lehanholó ha egy nő beismeri hogy "hát izé nekem itt már ilyenkor veszéjes lenne egyedül mennem nehogymán bajom essen...az ajtóhoz is te aludj közelebb ha betörnek akkor te legyél először az útjukba nehogy én..

Nekem egy olyan nő kellene aki nem ideologizálja meg ezt ennyire. Mindamellett pedig én vigyázok rá és természetesen nem hagynám egyedül menni. Csak ne egy fosóscsirke legyen aki el is várja hogy természetesen a repülő dárda elé is én ugorjak. Megteszem, de ne várja el és ne tegyen ilyen kijelentéseket hogy "há én nő vagyok, nekem itt már nem biztonságos" az is jobb ha azt mondja hogy egyedül unatkozna és ezért menjek vele.

2016. márc. 21. 21:55
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom azért adsz valamit cserébe, nem csak úgy random elvárogatod, mert így spórolhatsz egy BKV jegyet...

2016. márc. 21. 21:57
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Én egyet értek a 24essel,egy nőnek igenis veszélyes egyedül mászkálni a mai világban.. egyébként én biztosan hazavittem volna,nem csak a biztonság miatt,de én úgy vagyok vele hogy aki engem érdekel, szeretnék minél több időt vele tölteni.. szerintem itt joggal sértődótt meg a nő, főleg ha neki is elmondtad azt amit a kérdésbe szépen indokként leírtál :)
2016. márc. 21. 22:17
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Este illik fiatal nőt hazavinni, ha autóval vagy, főleg, ha rossz környéken lakik. Ha délután volt még, legalább az átszállásáig elvihetted volna. Nem kötelező, én sem vártam el soha, pedig gettóban lakom (nem félek), de jól esik. De enyhített volna egy sms, hogy épségben hazaértél? Akkor talán nem durcázott volna. Ő csak annyit látott, hogy neki egy csomót kell utaznia, miközben neked autóval esetleg negyed óra kitérő lett volna, hogy hazavidd.
2016. márc. 21. 22:17
 29/49 A kérdező kommentje:

"A kérdésben leírtál."

Ugyan ugyan. A többi kommentem is elolvastad, azt hiszem már bővebben is kifejtettem az álláspontom, noha, ha a kérdésbe írom, lehet hosszú és végig sem olvassák(persze így sem biztos) de pont erre reagáltam hogy kinek mit kellene szerintem elvarnia és hogy mit gondolok erről az elvárom meg "mi nők veszelyben vagyunk" dologról. Erre nem kivánsz reagálni?

2016. márc. 21. 22:27
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

Azért remélem realizáljátok, hogy a benzin is pénzbe kerül. "de hát csak 400ft, ugyanmár". Akkor adhatsz cserébe egy BKV jegyet amit így sikerült elsunnyogni.

2016. márc. 21. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!