Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a lány akivel randiztam mert nem vittem haza utána?
Péntek délután nem lehet normálisan haladni nagyvárosban és én különben sem ott lakom. Nem hal bele ha kicsit sétál meg 1x átszáll.
A kérdés az hogy most akkor én nem voltam korrekt?
Első randi vagy már sokadszor randiztatok?
Ha első akkor én nem is várnám el hogy hazavigyen és nem lenne bátorságom beszálni egy idegen férfi autójába akit alig ismerek.
Ha már sokadik randi után vagyunk és ismerjük egymást valahogy jól esne ha FELAJÁNLANÁ hogy hazavisz. Még ha nem is fogadnám el, de legalább érezném hogy vagyok neki annyira fontos hogy hazavinne és evvel áldozna időt és a benzinpénzt rám.
Az hogy azt mondja menjek haza mert nagy a forgalom és különben sem a környékemen lakik óriási bunkóság. Ilyet kb. nőként a kolléganőmnek mondanák. "Gyere elviszlek kocsival a Deák térig aztán szállj át a metróra".
Jól tette hogy törölt facebookon és nem válaszol. Egy olyan emberrel aki sajnálja a benzinpénzt és az idejét rám avval miért kezdjek kapcsolatot aminek akár a vége egy közös gyerek és házasság is lehet?!
Nana! Azért elég gyakori, hogy kihasznáják ezt a "elviszlek haza" dolgot aztán másnap l lesz koptatva a figura, Bivaly Béniért akinek nincs is kocsija, de ő az a figura akit azért mentettek fel tesiből mert a leghoszabb gatyából is kilógott a farka...
20# Késöbb ha van egy gyerekük és vásárol neki egy autót vagy fenntart ha megteheti mi változik? Kinek vegyen autót ha nem vesz a feleségének és a gyereke anyjának? A szomszédnak esetleg?
Jobb ha BKV-zik a felesége a babakocsival miközben ő terpeszt az autójában? Ha megteheti anyagilag akkor vásároljon, nehogy már ezért legyen papucs egy férfi.
33# 32 vagyok:
Én azt írtam hogy ha már 5-10-15x randiztak akkor hazaviheti. Első randi után is FELAJÁNlHATJA de egy normális nő egy szinte ismeretlen férfi autójában nem ül be csak hogy autóval hazajusson.
Ha már valakivel 5-10-15x randizok nem az a célom hogy másnap lekopptatom mert akkor hülye vagyok vagy szórakozok. De csak arra sem használom hogy hazavigyen randi után autóval. Ha nincs autóm akkor mindig BKV-val járok, mivel jobb hogy csak randik után ülök autóba mert hazavisz a férfi? Ha egy nő ennyire zokni agyilag hogy ez a logikája akkor jobb is otthagyni.
Jó ne ezért legyen, de elvárva se legyen, mert "dehát a juciéknak is két kocsijuk vaaaaaaaaaaan" nyafogással. Amúgy meg miért kellene a kisbabás nőnek kint mászkálni gyerekkel? Amikor a nő megy el akkor a férje vigyáz a gyerekre. És fordítva. Vagy nagymama-nagypapa-nagynéni stb. Sosem értettem a gyerekkocsival hadakozókat. Ennyire nincs rokon, vagy nincs férj aki bevásároljon...?
Mondjuk a 10-15.randi már jó esetben lakáson történik (nem kell semmire gondolni, ne szex, csak simán jobb otthon nyugiban beszélgetni a zajos forgatag vagy proli étterem zajában.
Miért a kisgyerekes nő a 4 fal rabja? Nem mehet a kisbabával egy plázába, egy cukrászdába, egy orvoshoz, egy játszótérre? Ha nincs nagymama, nagypapa kéznél akkor kire fogja hagyni? Egyedül is BKV-zon?
Jahh, a nőknek nem kell az autó minek is nekik.
Az ilyen férfiaktól hányok...
37 # Van olyan férfi aki otthon a lakásán a 10-15 randi után csak beszélgetni fog 2 párnányira a kanapén, tartva a tisztes távolságot?
Én még ilyennel nem találkoztam.
Én képes vagyok rá, mert nem vagyok primitív. Persze ha lsz több az se baj, de nem én diktálom a tempót nyilvánvalóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!