Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg a kiszemelt pasit?
szia!
Olvastam az egyik válaszadónál, hogy írjak rá úgy, mint ha nem neki szántam volna... Na most én tegnap én ezt pont elsütöttem (és még csak nem is olvastam a hozzászólást ;)) és utána egész jól elbeszélgettünk... Mondjuk ő még nem igazán tudja ki vagyok.. :/ Viszont úgy terveztem, hogy ma odamegyek hozzá bocsánatot kérni a tegnapiért.. erre a sors nekem nem is kicsit betett.. Reggel hasmenéssel indítottam.. tegnap meg mikor beszélgettünk a netem (ami ritka szar) egyszerűen felmondta a szolgálatot... majd Ő bele unt a várakozásba és eltűnt... :S
Amúgy nekem is hasonló problémáim vannak mint neked. Félénk vagyok.. és kb a helyzet is hasonló... A srác mindössze pár nappal idősebb nálam én meg 14 vok.. jobban mondva 15 leszek májusban. Szóval én sem merek csak úgy odamenni hozzá meg stb... De most én is többet érzek mint eddig... és őszintén megvallva ez csak 4 napja megy így, de szörnyen szerelmesnek érzem magam. Nekem ő lesz az első ha összejön, márpedig nagyon szeretném, hogy összejöjjön.
De én is csak azt tudom legyen egy kis bátorságod. :)) Nekem is lett :)) és hát.. nem is sült el olyan rosszul :D Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!