Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg a kiszemelt pasit?
vagy: igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?
ezt nem értem :S
"vagy: igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?"
vagy írd ezt neki: - igen, szerintem is gáz. és erre mit mondott?-
mintha benne lennél egy beszélgetésben és másnak válaszolnál valamire
Mobillal: ahogy felvette mondtam is, hogy jujj, ne haragudj nem téged akartalak hívni... utána meg amikor találkoztunk újra elmondtam, hogy olyan ciki, hogy megcsörgettelek erre ő mondta, hogy nem baj, legalább megvan a számom neki :) aztán írt sms-t és ...
tetszik az ötlet lehet hogy kipróbálom :DD de még kicsit tartok ettől is..persze,bátraké a világ tudom..de mindig azokhoz merek leginkább beszélni,akik iránt nem érzek semmit :( ha vki megtetszik..dimenziót váltok XD
Azért jobb az msn mert nem látszik, hogy zavarban vagy... meg ott nem kell magyarázkodni, hogy honnan van meg a telefonszáma.
***igaz,deha félretárcsáztam akkor.. :DD csak msnen nemigazán tudok neki mit írni,mert akkor megtudná mennyit nyomoztam felőle :D amúgy egyszer beszéltm már vele,de kicsit féltem kérdéseket feltenni ne legyek túl feltűnő..de annak örültem hogy visszakérdezett
Milyen szakkörre jártok együtt?
***német
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!