Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SENKINEK SEM TETSZEM?
Hát én most úgy fogyókúrázok, hogy evés előtt megiszok 3 pohár vizet(3x 2dl.)
Aztán eszek egy normál adagot, ha belém fér.A víz eltelit és nem fér belém annyi kaja.Ha megéhezek akkor vizet iszok aztán eszek valami "könnyűt" és csak keveset. /Csokiból, édességekből nem igazán de néha egy-egy kockát.De ez nem lényeg xD/ Én sportolok is..futás, felülés ilyeneket de azért nem halok bele ennyibe.
Sok önakarat kell hozzá, hogy ne egyek többet.És már kezd látszani a hatás.
Arról, hogy szerinted kövér vagy.. Hát csomó embert láttam,aki duci volt és volt barátja/barátnője. De szerintem több esély van arra, hogy legyen valakid, ha vékonyabb vagy. Én most 170cm/68kg vagyok, ami nem túl sok, de így sincs senkim..szal nem csak a külső számít.Személyiség.
14/L
Hát eddig 2-t de csak egy hete csinálom. Szóval akkor egész jó nem ?
Hát én igazából elmegyek futni 20 perc kb, de zenével sokkal könnyebb. Meg felülés..úgy szoktam, hogy ha miközben nézem a tv-t reklám van (3-5perces;olyan adót nézek Nat.Geo például) akkor addig csinálom a feülést ameddig nincs vége a reklámnak és akkor így nem olyan megerőltető. Mindig le kell rázni az adott terület, amit megdolgoztattál.
én amúgy sportolok, mert atlétika versenyre megyek (súlylökés,kislabdadobás) meg kézilabdázok. De ez sem túl megerőltető.
nézz utána a neten, hogy melyik testrészedet akarod különösen megdolgoztatni és akkor írd be, hogy annak formálása. Jó gyakorlatok vannak, csak meg kell őket találni.
Amúgy pozitív, hogy leakarsz fogyni. (:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!