Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyek azok a mondatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyek azok a mondatok a férfiak részéről ismerkedéskor, amely az őszinte érdeklődéseteket nagyon hamar lelombozzák?

Figyelt kérdés
És azután már alig lehet visszatornázni az érdeklődést.

2016. márc. 19. 20:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem úgy érezni így a kommenteket olvasgatva, hogy normális vagyok a magam átlagos stílusával. :D
2016. márc. 19. 22:37
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtál kérdező, az borzalom. A "jobban ismerlek téged, mint te magadat", "döntök helyetted, mert lenézlek, nem vagy rá képes", és a nőkről való általánosítás mind-mind negatívum.
2016. márc. 19. 22:43
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Amit utálok, amikor kinevetnek vagy nem vesznek komolyan. Társkeresőn volt - nekem a profilomban be volt jelölve, hogy barátokat keresek, és le is írtam nagybetűkkel, hogy nem érdekel a romantika - hogy egy srác írt, megírtam, hogy nem, köszönöm, stb. Szerinte mivel válaszoltam, ezért kéretem magam. Ezen elkezdtem vele vitatkozni, igazából nem volt durva, normális hangnemben ment, de pár üzenet után jöttek a kétes utalások meg a kacsintós szmájlik. Mert én nem vitatkozom, én "cicázok". Már az az ember, aki ezt a szót használja, feketelistás lesz nálam, nem még az, aki nem vesz komolyan.
2016. márc. 19. 22:50
 24/28 A kérdező kommentje:

22-es: köszönöm a megerősítést, sokszor találkoztam sajnos olyanokkal, akik rámeröltetik magukat, az egész furcsa stílusukkal, ilyen szövegekkel "tudom, hogy te is ezt akarod (szexet)", "tudom, hogy mindketten vágyunk rá", s 5 perccel előtte pl. főzésről dumáltunk :D Elképesztő és fárasztó is.

23-as: vannak ilyenek bizony, de még kellemetlenesebb, amikor nem mondja ki a másik, hogy le se izél téged voltaképpen, hanem 100szor körbejárja a témát frodos dumákkal, s észreveszed, hogy ismételned kell neki, mert nem figyelt rád, nem kapcsolódik be abszolút, részben sem :)

2016. márc. 19. 23:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
"Minden nő k...." "Szerintem a nő hibája, ha megcsalják." "Nem akarsz lesz.pni?" "Az exemmel állandón .....tünk." "Otthon hagytam a tárcám, fizetnél megint te?" "Olyan nőt akarok, aki mindenbe kiszolgál." "Ha szeretnél házasságot, mindent neked kell intézned egyedül." "A házasság csak egy darab papír, nem jelent semmit." Stb.stb.
2016. márc. 20. 04:06
 26/28 anonim ***** válasza:
88%

Hú, de nem bánom, hogy nem sok randim volt életemben. Inkább baráti körből ismerősökön keresztül lett mindíg valakim.

Persze társkeresős kamufotó nálam is volt. Elég fura volt randin. Mikor bejött a kávézóba nem tudtam, hogy ő az. Egy 28 éves átlag pasit vártam erre megjelent egy egyszállbél tizenéves. Azonnal otthagytam, persze én voltam a gonosz intoleráns nőszemély.

2016. márc. 20. 08:57
 27/28 A kérdező kommentje:

25-ös: igen, ezekből egy párat én is tapasztaltam.

Olyan volt még egyik barátnőm esetében, hogy pár hónapja járt a (túlzottan mindenkinek mosolygós, simulós) pasijával, pár hónap múlva ugyanarra az esküvőre voltunk hivatalosak. A srác azt mondta a lánynak, hogy akkor tart vele az esküvőre, ha a lány fizeti a srác részét/menüjét is (kb. 300 euro/fő) + az ő nevében is ad pénzbeli ajándékot az ifjú párnak, cserébe ha majd egyszer kell ő is (azaz a srác) menjen esküvőre, akkor majd ő fogja fizetni kettejük részét. De még nem volt stabil a kapcsolatuk a lánnyal, tehát eléggé hantás volt az egész felvázolás :)

2016. márc. 20. 09:31
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A minden nő k... szöveget sokszor elszólják. Vicces, mikor azon keseregnek, hogy nincs nőjük, miközben kollektíve leszólnak több milliárd embert, köztük saját anyjukat is... :( Miközben hűség fogadása valahogy mégiscsak inkább neki okozott problémát. De mindegy. A pénzzel kapcsolatban nem vagyok meglepődve. Egyre több ilyen van, belemennek zavaros kölcsönökbe, játékba, munkát nem keresnek, számláik felhalmozódnak. Láttam ilyet párat. :(
2016. márc. 20. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!