Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyek azok a mondatok a férfiak részéről ismerkedéskor, amely az őszinte érdeklődéseteket nagyon hamar lelombozzák?
22-es: köszönöm a megerősítést, sokszor találkoztam sajnos olyanokkal, akik rámeröltetik magukat, az egész furcsa stílusukkal, ilyen szövegekkel "tudom, hogy te is ezt akarod (szexet)", "tudom, hogy mindketten vágyunk rá", s 5 perccel előtte pl. főzésről dumáltunk :D Elképesztő és fárasztó is.
23-as: vannak ilyenek bizony, de még kellemetlenesebb, amikor nem mondja ki a másik, hogy le se izél téged voltaképpen, hanem 100szor körbejárja a témát frodos dumákkal, s észreveszed, hogy ismételned kell neki, mert nem figyelt rád, nem kapcsolódik be abszolút, részben sem :)
Hú, de nem bánom, hogy nem sok randim volt életemben. Inkább baráti körből ismerősökön keresztül lett mindíg valakim.
Persze társkeresős kamufotó nálam is volt. Elég fura volt randin. Mikor bejött a kávézóba nem tudtam, hogy ő az. Egy 28 éves átlag pasit vártam erre megjelent egy egyszállbél tizenéves. Azonnal otthagytam, persze én voltam a gonosz intoleráns nőszemély.
25-ös: igen, ezekből egy párat én is tapasztaltam.
Olyan volt még egyik barátnőm esetében, hogy pár hónapja járt a (túlzottan mindenkinek mosolygós, simulós) pasijával, pár hónap múlva ugyanarra az esküvőre voltunk hivatalosak. A srác azt mondta a lánynak, hogy akkor tart vele az esküvőre, ha a lány fizeti a srác részét/menüjét is (kb. 300 euro/fő) + az ő nevében is ad pénzbeli ajándékot az ifjú párnak, cserébe ha majd egyszer kell ő is (azaz a srác) menjen esküvőre, akkor majd ő fogja fizetni kettejük részét. De még nem volt stabil a kapcsolatuk a lánnyal, tehát eléggé hantás volt az egész felvázolás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!