Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyek azok a mondatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyek azok a mondatok a férfiak részéről ismerkedéskor, amely az őszinte érdeklődéseteket nagyon hamar lelombozzák?

Figyelt kérdés
És azután már alig lehet visszatornázni az érdeklődést.

2016. márc. 19. 20:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Az hogyan hangzik, hogy "Tudod, hogy te is akarod (a szexet)"-s közben semmi erotikus jelet nem adtál neki, teljesen általános témákról beszélgettetek, vagy az általánosítás a következő kezdéssel: "Tudom, hogy ti nők ..."
2016. márc. 19. 21:58
 12/28 A kérdező kommentje:
"alád gyújtanék" :D :D -milyen szöveg ez mégis? :D elképesztőek egyesek :P
2016. márc. 19. 21:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is kicsit furcsállom ezt a sok negatív dolgot, amiket leírtak előttem páran. Alapból nem tudnám ezeket egy nőnek mondani, de még az ismerőseim között sem találok olyat, aki így próbálna megismerkedni valakivel. Az a férfi, akibe egy leheletnyi intelligencia is szorult, nem próbálkozik ilyen szövegekkel, vagy témákkal. Elég szégyen, ha a mai világban ez a trendi. :/

29F

2016. márc. 19. 22:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem ennyi erővel már ez a kérdés is lelombozna. Értem én, hogy az illető a legjobb formáját akarja hozni ismerkedéskor, de szerintem édesmindegy, hogy mit mond ki és mit tart magában abból, amilyen ő valójában. Idővel úgyis kibukik minden, szóval érdemes már az elején önmagát adnia.

26/L

2016. márc. 19. 22:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, nekem akartak "alám gyújtani" ...:D csodálkoztok rajtuk, pedig vannak pasik, akik ezeket halálosan komolyan mondják...és ha a nő utána nem vevő a folytatásra, még csodálkoznak rajta.
2016. márc. 19. 22:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy az alágyújtós srác szimplán csak piromániás volt, de mint nőt, teljes mértékben tisztelt téged :P
2016. márc. 19. 22:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Olyan már volt, hogy "Hozhatod a barátnődet is"? :)
2016. márc. 19. 22:11
 18/28 anonim ***** válasza:
16-os, én is így gondolom :D:D:D a történethez hozzátartozik, hogy előtte mondta, hogy már idejét sem tudja, mikor volt nővel, szerintem már mindent p..nak nézett kis túlzással :/
2016. márc. 19. 22:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon toleráns tudok lenni, volt, hogy adtam második lehetőséget elbénázott randi után gondolván, hogy mindenkinek lehet rossz napja, stb. Ami viszont nagyon kiábrándító, ha már az ismerkedős fázisban próbálja sms/viber üzenetekben erőltetni az erotikát, célozgat. Van, aki ezt izlésesen finoman tudja tálalni, nem megy át közönségesbe, de van aki egy ponton túl már másról sem csevegne, esetleg képeket cserélgetne - na itt nálam meghal a dolog.
2016. márc. 19. 22:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok. Leírom még a leggázabb ilyen randimat. Társkereső. Még régen, több mint 12 éve. Nem volt mindenapos a chat, webkamera, netem sem volt még otthon és nem volt kamera a telómon. Sms-eztünk egész nap egy hónapig. Mailben egyszer kaptam képet, aranyos fiatal srác volt rajta. Majd a randin egy nálam legalább 25 évvel idősebb pici bajszos köpcös pasas jelent meg. Olyan volt mint Super Mario öltönyben. Annyira zavarban voltam, hogy nem hagytam rögtön ott, így még volt szerencsém megtudni, hogy igazából nős, de szegény nagyon boldogtalan és szívesen találkozgatna velem titokban. Úgy, hogy én voltam 18, ő meg 50 körül, de állította hogy 30. Életem leggázabb"randija"volt. Olyan sokkban voltam, hogy még úton haza letiltottam a számát :)
2016. márc. 19. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!