Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem idegesít tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít tinderen ez a "dobd-el-ha-bármi-gond-van-vele" gondolkodás a nőktől?

Figyelt kérdés

volt már néhány egyezésem, sima vagy super like-ra. Néhányan hamar ki is nyomták, általában néhány sor után. Gondolom nem tetszett nekik a nyitószöveg, egy kérdés, vagy akármi.

A nem létező csőrömet viszont baromira bsssza ez a mentalitás. "Nem tetszik ez a kérdés, nem tudok rá mit irni - akkor inkább kinyomom" - ? nektek lányoknak komolyan ennyit ér egy pasi? Hát rányomtatok könyörgöm! És akkor a legkisebb problémára a megoldás a másik eldobása?

2016. márc. 19. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Hát az ilyeneket én is egyből tiltanám, akik folyton képet akarnak, képet, még, még, többet. Idegesítő. Ráadásul én az ilyet elkönyvelem felszínes, csak külsőre hajtó h.ülyegyereknek, akire egy sort se vesztegetek, mert megtehetem.
2016. márc. 19. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán hogy kerül a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriába? Mitől felnőtt.... és egyáltalán mitől párkapcsolat kategória?
2016. márc. 19. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Igaz, kéne egy "Szingli párkapcsolatokat imitáló lúzerkedések"-kategória már.
2016. márc. 19. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
A Tinder nem a párkapcsolat-keresésről szól, hanem az alkalmi, főleg szexpartnerek kereséséről. Ott pedig megteheti az ember, hogy válogasson és ne kössön kompromisszumot senki kedvéért.
2016. márc. 19. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Majdnem sajnállak kérdező. Én feltettem a Tindert viccből, mivel ugyebár én is az vagyok a nők szemében az alacsonyságom, a vékony fizikumom és a turcsi orrom miatt. Majdnem meglepetés ért, amikor majdnem visszajelöltek 2 hónap alatt pontosan 0 alkalommal. De nem. Szóval veled legalább hajlandóak beszélni pár mondatot és nem röhögnek, meg pocskondiáznak ki csak a szánalmas külsőd miatt.

30 vesztes F

2016. márc. 19. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

De rég láttalak Turcsy, már féltem, hogy lebetegedtél.

Próbálj meg kicsit javítani a képeken, mert teljesen mind1, hogy milyen vagy, a képek döntenek a nőknél és valljuk azokkal lehet csalni.

Kis állítás a fényeken, napszemcsi(főleg orrot takaró fajta), ruhák, kocsik és menni fog az, hidd el.

2016. márc. 19. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!