Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít tinderen ez a "dobd-el-ha-bármi-gond-van-vele" gondolkodás a nőktől?
volt már néhány egyezésem, sima vagy super like-ra. Néhányan hamar ki is nyomták, általában néhány sor után. Gondolom nem tetszett nekik a nyitószöveg, egy kérdés, vagy akármi.
A nem létező csőrömet viszont baromira bsssza ez a mentalitás. "Nem tetszik ez a kérdés, nem tudok rá mit irni - akkor inkább kinyomom" - ? nektek lányoknak komolyan ennyit ér egy pasi? Hát rányomtatok könyörgöm! És akkor a legkisebb problémára a megoldás a másik eldobása?
Majdnem sajnállak kérdező. Én feltettem a Tindert viccből, mivel ugyebár én is az vagyok a nők szemében az alacsonyságom, a vékony fizikumom és a turcsi orrom miatt. Majdnem meglepetés ért, amikor majdnem visszajelöltek 2 hónap alatt pontosan 0 alkalommal. De nem. Szóval veled legalább hajlandóak beszélni pár mondatot és nem röhögnek, meg pocskondiáznak ki csak a szánalmas külsőd miatt.
30 vesztes F
De rég láttalak Turcsy, már féltem, hogy lebetegedtél.
Próbálj meg kicsit javítani a képeken, mert teljesen mind1, hogy milyen vagy, a képek döntenek a nőknél és valljuk azokkal lehet csalni.
Kis állítás a fényeken, napszemcsi(főleg orrot takaró fajta), ruhák, kocsik és menni fog az, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!