Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tabu? Vagy ez az ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tabu? Vagy ez az ő gondja? L

Figyelt kérdés

A helyzet: a foglalt pasi/nő kezd ki veletek, nem ti vele.

Belementek, vagy sem?

Nem, mert nem helyes.

Igen, mert nincs jelentősége, ha nem veletek, mással úgy is megteszi, így nem a ti gondotok.

2016. márc. 13. 12:34
 1/4 VirágésBence ***** válasza:
Én nem mennék bele, mert szerintem egy intelligens nő megbeszéli a párjával, hogy baj van, ha lehet akkor helyre hozzák, ha nem akkor otthagyja, nem mást keres, de az tény, hogy a kapcsolat nem miattam fog elromolni, szóval ha nem venném figyelembe a nő belső tulajdonságait és csak lyuknak kéne, akkor simán belemennék.
2016. márc. 13. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele. Nehéz lenne utána úgy sminkelni, hogy nem tudok a tükörbe nézni.
2016. márc. 13. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ilyen jellegű izgalmakra nincs szükségem.
2016. márc. 13. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem. De nem igazán azért, mert nem helyes. Nemes egyszerűséggel megvetem az olyanokat, akik kapcsolat mellett nézelődnek, félrelépnek. Az ilyen emberek nem elég érettek, vagy alapvető probléma van az értékrendszerükkel. Ha valami probléma van, meg kell beszélni. Ha pedig a kapcsolat nem működik, véget kell vetni.
2016. márc. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!