Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tabu a haverotok exe?
Figyelt kérdés
2 évig volt barátom, ennek lassan 1 éve vége. Az egyik haverja piszkosul tetszik, és én is neki, de mindig azt mondja, h nem szabad, nem csinálhatjuk ezt az exemmel...."Mi a teendő ilyenkor?" :/ Annyira nem érzem bátornak vagy elhatározottnak a srácot, h az exemmel ezt megbeszélje.2015. okt. 25. 16:43
1/6 anonim válasza:
Pedig ez az egy módja van. Általában csak akkor van baj az ilyenból ha nem szól neki, ha megkérdezi akkor 99%-ban nem lesz baja.
2/6 Interferencia válasza:
Haver esetén nem nagyon, barátnál már egész más helyzet.
4/6 anonim válasza:
semenyire ! én is össze jöttem a haverom csajával! max annyi volt hogy megkérdeztem hogy téged zavarna? azt mondta áldásom rátok
5/6 A kérdező kommentje:
én nem tudom, h nálunk van-e szó "összejövetelről"... a vonzalom van meg, és nem tudni mire elég és megéri-e :/
2015. okt. 25. 17:04
6/6 anonim válasza:
Ha tetszetek egymásnak, akkor is illik tájékoztatni az exedet. Amit mindenképp a leendő pasidnak kellene megtennie.
Nem hiszem h az exed ezután azt mondaná hogy ne gyertek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!