Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kell, akit nem kaphatsz meg?
Félreértesz, nem sértődtem meg. Elfogadtam a véleményeteket, csak úgy gondolom, hogy a koncepciómat nem értettétek meg teljesen. A nő, akire szükségem van, hasonló lesz hozzám, ezt lehet nagyképűségnek tartani, vagy akárminek, de ha ketten leszünk, nem fog mások véleménye érdekelni. Valakiket lenéznek, valakikre pedig irigyek az emberek, ha felhőtlen, kötöttségek nélküli boldogságot látnak, akkor nyilván lehet számítani néhány negatív kommentre... Ezt simán bevállalom. :)
Egyébként a reakciók alapján "általánosítottam", és én is éltem külföldön. Van tapasztalatom az emberek területén. Ma Magyarországon az a trend, ha Magyarországot és a magyarokat piedesztálra emeljük. Szerintem inkább olvasni kellene a sorok között és fenntartom a véleményemet, hogy Magyarországon borzasztóan pesszimisták az emberek.
Ezt a kerdest rossz volt meg olvasni is...
Nem, nem fajna. Minek kene nekem olyan , aki magasrol tesz ram?! Kosz, ebbol kinottem mar 13 eves koromban, ahogy a legtobb normalis no is. Max. igy csak a lelki nyomorekokat fogod majd ki. Ez a hetveges baratno meg nagyon idilli, csak hosszutavon nem mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!