Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kell, akit nem kaphatsz meg?
Fàjna a fenének. Minek gyötörjem magam egész életemben, hogy barna szemet akarok, mikor mindig is kék lesz?
Fel kéne nőni, nem àcsingòzni és észrevenni azokat, akik akarnak téged.
Nekem aztán nem kellene ilyen... A leírásodból látszik, rózsaszín köd az egész...
Az meg, hogy nem tudod milyen vele a szex, csak sejted... Általában azok okozzák az ágyban a legnagyobb csalódást, aki felé a legnagyobbak az elvárások...
Azt sem írtam, hogy én vágyok rá. :-)
A story röviden: én egy olyan életre vágyom, ahol hétfőtől péntekig koncentrálhatok a karrieremre és a "barátnőm" ugyanezt csinálja. Aztán eljön a péntek este, andalgunk a városban, étterembe járunk, szórakozunk és vasárnap reggelig együtt vagyunk. Nem akarok egy komoly kapcsolatot, ami teljesen leláncol, amiben mindig törődni kell a gondokkal. Magyarország amúgy is olyan pesszimista, szeretnék egy kis színt vinni az életembe. Keresem azt a személyt, aki megérti és egyetért és kiegészít... Persze én sem vagyok egyáltalán hibátlan, még a leírást is elírtam. :-)
:)
1 dolog amit fiatalon elképzesz, hogy milyen életet akarsz...
És egy másik, hogy milyen lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!