Hallottam, hogy van egy pályázat amit ha megnyersz jegyet kaphatsz az Eurovíziós 2016 dalfesztivalra, de az interneten nem talaltam meg?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 09:36
1/1 anonim válasza:
Én néztem a dötőt, szóval azt mondom, amit ott hallottam.
Videóbloggerek pályázhatnak, a győztes két retúr repülőjegyet nyer Stockholmba, ahová elkísérheti a nyertest (Freddie-t.) Róla/az előadásáról, az ottlétetekről illetve az Eurovíziós Dalfesztiválról kéne videót csinálnod ha már ott vagy, körülbelül valami ilyesmi lenne.
Szerintem A Dal honlapján utána tudsz járni, legalább annyira, hogy hova s mint küldd be a pályázatot. Ha jól enlékszem, két perces bemutatkozó-videót kell csinálni hozzá.
Ha tényleg a te asztalod, és úgy érzed, jelentkeznél rá, akkor sok sikert! (-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!