Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kezd egy nős pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd egy nős pasi viszonyt, miközben terhes a felesége?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 23:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

00:03

nem volt tervezett baba.

És a pasi nem verte a fenekét a földhöz az örömtől a hír hallatán.

2010. ápr. 1. 00:04
 22/34 anonim ***** válasza:

akkor nemkéne csodálkozni. az ilyen nő azért sztem vessen magára. aki a férje tudta nélkül csinál illetve megtart egy gyereket. ha becsúszik, azt megkell beszélni. h mind a 2en akarják-e.

sztem necsodálkozzon a nő h csalják.

2010. ápr. 1. 00:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak.Egy gyerek egész életre szól,és 2 ember kell a felneveléséhez,sztem nagyon nagyon felelőtlen dolog,így még azis benne van a pakliban,hogy apa nélkül nő fel.Igen megérdemli ilyenkor a nő,mert önző és azthiszi ezzel megtartja a férjét majd.Hát tessék.Én a gyereket sajnálom,hogy ilyen élete lesz..kimiatt?Hát az anyja miatt mert ugy gondolta "jó ötlet"....:S
2010. ápr. 1. 00:13
 24/34 anonim ***** válasza:
És mennyi ilyen van..:S
2010. ápr. 1. 00:18
 25/34 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig azt kérdezem, te már szakítottál életedben! Ha igan, és az emberek nagy átlagához tartozol akkor tudhatod hogy méág akkor is igen nehéz ha te akarod nagyon... Mert a ott a megszokás, a bűntudat, az emlékek, esetleg még egy kis szerelem! És hiába nem akarja a gyereket attól még ő az apja és valamennyi kötődik, bűntudata van! Szerintem meg lehet érteni.

És hogy miért csalja meg? Mert ennek ellenére valami hiányzik az életéből... Sokszor hoz az ember rossz döntést. Úgyvélem az esetek egy nagy részében a feleség igencsak hibás. Kezdve ott hogy megtart egy gyereket akit nem igazán akar a pasi... Aztán a terhesség, a hormonok. Tudod milyen borzalmasan és ész nélkül tud viselkedni egy terhes nő? Én is nő vagyok de az ilyeneketől sikítva menekülnék!

2010. ápr. 1. 01:04
 26/34 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig azt kérdezem, te már szakítottál életedben? Ha igen, és az emberek nagy átlagához tartozol akkor tudhatod hogy még akkor is igen nehéz ha te akarod nagyon... Mert a ott a megszokás, a bűntudat, az emlékek, esetleg még egy kis szerelem! És hiába nem akarja a gyereket attól még ő az apja és valamennyi kötődik, bűntudata van! Szerintem meg lehet érteni.

És hogy miért csalja meg? Mert ennek ellenére valami hiányzik az életéből... Sokszor hoz az ember rossz döntést. Úgyvélem az esetek egy nagy részében a feleség igencsak hibás. Kezdve ott hogy megtart egy gyereket akit nem igazán akar a pasi... Aztán a terhesség, a hormonok. Tudod milyen borzalmasan és ész nélkül tud viselkedni egy terhes nő? Én is nő vagyok de az ilyenektől sikítva menekülnék!

2010. ápr. 1. 01:05
 27/34 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, lefagyott a gép... -.-
2010. ápr. 1. 01:05
 28/34 anonim ***** válasza:

"nem az volt a kérdés, hogy XY miért csalja a terhes feleségét, hanem ez egy ált. kérdés volt."

- De erre nem lehet általánosságban változik, mert minden esetnek megvan a maga története. Ráadásul amikor én próbáltam egy általános esetet bemutatni, mindig kioktattál, hogy "de az nem úgy volt", és egy újabb részlettel jöttél elő. Szóval mégsem általánosságban kérdezted, hanem igenis erre az esetre voantkozóan, ráadásul eléggé hülyén.

2010. ápr. 1. 07:24
 29/34 anonim ***** válasza:
Mert a felesége terhes.
2010. ápr. 1. 08:17
 30/34 A kérdező kommentje:

01:04

én nem ítélem el, sőt. Rossz látni a vergődését, nem vallja be, de szerintem szerelmes a "másikba", haza is nagyon húz, tudom, tudom, egzisztencia, megszokás, bla bla, csak olyan furcsa egy felnőtt pasi szájából azt hallani, hogy jaj nem tudom mit akarok és ül tovább a langyban.

2010. ápr. 1. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!