Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha egy pasi kiverné a farkát a barátnőd előtt, miközben ő nem akarja?
Kérdezték tőlem, én meg kérdezem tőletek. Pasi barátnő- vita. Csaj durciból találkozik egy régi simerősével, de jól kiteszi a melleit, hogy féltékennyé tegye és idegesítse a pasiját. Pasi tud róla, hogy a bnő egy régi ismerőssel találkozik, nem akarja elengedni. Csaj elmegy, a tali rosszul sül el, a régi ismerős kocsikázás közben kiveri a farkát. Csaj elmondása szerint ki akart szállni a kocsiból, nem akarta végignézni, de a sebesség miatt nem tudott. Ezután mindenki hazamegy. Csaj elmondja mi történt a pasijának. Pasi vagy. Mit csinálsz?
Pasi is hibás, csaj is hibás, régi ismerős is hibás. "Hagyd ott a csajt" nem megoldás. A kérdés nem a nőre, hanem a régi ismerősre vonatkozik.
1. kiröhögi a csajt a pasi ha még haragszik rá
2. elmegy és meggépeli a csávó arcát
Ilyen csak a mai buta, ostoba fiatalok körében történhet. Tisztelet a kivételnek
20/F
Én olyant hallottam, hogy az űrhajósok azzal idegesítik a női űrhajósokat, hogy a légüres térben kiverik, és a csajokat zavarja, hogy a sok kis krapek ott lebeg, és néha rájuk tapadnak...
Szerinted ez gáz?
Na, erről ennyit!
"Pasi barátnő- vita. Csaj durciból találkozik egy régi simerősével, de jól kiteszi a melleit, hogy féltékennyé tegye és idegesítse a pasiját"
Az ilyen nő, aki így intézi el a problémákat már alapból egy ro-hadt nagy k.rva! Normális nő nem így rendezi a dolgokat. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: mit csinálnék a pasija helyében? Semmit. Ilyen nőért a kisujjamat sem mozdítanám meg. De kidobnám viszont úgy hogy a lába se érnéa földet - ha megoldás, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!