Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan pasirol, aki inkább visszament kényelemből a feleségéhez, mert kivágták a munkahelyéről, miközben már velem tervezgette a jövőjét. Milyen pasi az ilyen?
Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mi a véleményetek az olyan csajról, aki házas pasival kezd, miközben tudhatná, hogy csak a szívás van vele. Milyen csaj az ilyen?
És meg is válaszolnám: az ilyen csaj tapasztalatlan, naiv, és vagy nincs idősebb barátnője, aki kioktatná ilyen téren, vagy nem hallgatott rá. Úgyhogy most elmondom: lányom, magadra vess! A házas pasik mind ilyenek. Akármennyire beléd vannak bolondulva, túl kényelmes nekik otthon, hogy csak úgy otthagyják a feleségüket. Minden alkalmat megragadnak, hogy visszamenjenek hozzá. A szituációba bele van kódolva, hogy szívni fogsz. Hagyd ott, amíg nem késő!
A felesége már lelépett tőle,és el akartak válni.
De jött a gebasz a munkahelyén,és odament,ahol lakás van a segge alatt.
Ja,és ő jött utánam,én nem akartam vele lenni,éppen azért,mert nős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!