Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd egy nős pasi viszonyt, miközben terhes a felesége?
23:13
tehát az asszony "hibája"?
Én csak azt nem értem, miért nem egyszerűbb lezárni, miért jobb egy így a pasiknak? Illetve a nők nem érzik meg, hogy megcsalják őket?
"Én csak azt nem értem, miért nem egyszerűbb lezárni"
- Mert pl. fél éves házasok és éppen az első gyereküket várják. Csak éppen valami "apróság" hiányzik.
Én is nő vagyok, de még sosem voltam házas és hasonló helyzetben sem, ezért igazából elképzelni sem tudom ezt, hogy működik.
Azt tudom, ha jók az infóim, hogy a gyerek "véletlen gyerek", de végülis mindegy is, de számomra olyan érthetetlen, hogy miért jobb egy játék, mint dönteni?
23:22
nem. tizenéve házasok. és második gyerek lesz.
ha meg fél éve lennének házasok akkor még szomorúbb szerintem ha egy pasi ilyen helyzetben félrelép.
"nem. tizenéve házasok. és második gyerek lesz."
- Most direkt szívatod a válaszadókat, hogy részletekben adod elő a történetet? Vagy nem is akarsz választ kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!