Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ti mar voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mar voltatok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetbe vok,hogy van 1 csaj aki tokre tetszik nekem es nagyon komolynak lanynak latszik,szeretnek vele osszejonni. Osztalytarsam.. En 14 eves vagyok,o 13.

Erdeklodtem,hogy idaig meg sohase hagyta egyik pasijanak se hogy lesmarolja max szajra puszi,en ebbol azt kovetkeztetem,hogy var 1 komoly kapcsolatra ahol megengedi hogy lesmaroljak :D

Na most itt az lenne a gond hogy en oszinten nem ertem a tobbieket,marmint a fiukat az osztalybol,ramasznak minden csajra az osztalybol tapizzak oket orasza'mra olelgetik oket meg minden.

Azon gondolkodom,hogy most annak a komoly lanynak ezek a fiuk jonnek be ezek a kanos perverz fa.szok vagy meg mindig var 1 komoly kapcsolatra.

Szerintetek mit tegyek ?

Megtegyem az elso lepest ?

2010. márc. 31. 22:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem mar nem is akarom annyira,nem olyan biztato az hogy hadja hogy tapizzak meg ilyenek mintha kur.va lenne.
2010. ápr. 2. 15:39
 12/15 anonim válasza:
most komolyan, te csak a smárolásra hajtasz? mert ebből az jött le... és mi van ha hagyja hogy tapizzák? lehet nem is akarja, csak nem tud mit tenni ellene!
2010. ápr. 2. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem smarolasra hajtok..

Tudod ezer modszer van arra,hogy kimutasd valakinek,hogy szereted..

A csok is egyik a sok kozul.

Tudna tenni ellene... HiDD El

2010. ápr. 3. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:

elso vagyok

gyerekek,nojjetek mar fel,hidjetek el hogy a kerdezo tudja mit kell tenni egy novel,csak nem annyira magabiztos,mint ahogy ti sem,es mivan akkor ha csokra hajt?irigyled mert te nem teheted meg?szanalmasok vagytok eskuszom,ti kommentaltok minden valaszt csak azert mert irigyelitek azt hogy valaki sikeresebb mint ti,ha ekkora marhak maradtok akkor orok vesztesek lesztek.

2010. ápr. 3. 10:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Igaza van elsonek :)
2010. ápr. 3. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!