Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ti mar voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mar voltatok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetbe vok,hogy van 1 csaj aki tokre tetszik nekem es nagyon komolynak lanynak latszik,szeretnek vele osszejonni. Osztalytarsam.. En 14 eves vagyok,o 13.

Erdeklodtem,hogy idaig meg sohase hagyta egyik pasijanak se hogy lesmarolja max szajra puszi,en ebbol azt kovetkeztetem,hogy var 1 komoly kapcsolatra ahol megengedi hogy lesmaroljak :D

Na most itt az lenne a gond hogy en oszinten nem ertem a tobbieket,marmint a fiukat az osztalybol,ramasznak minden csajra az osztalybol tapizzak oket orasza'mra olelgetik oket meg minden.

Azon gondolkodom,hogy most annak a komoly lanynak ezek a fiuk jonnek be ezek a kanos perverz fa.szok vagy meg mindig var 1 komoly kapcsolatra.

Szerintetek mit tegyek ?

Megtegyem az elso lepest ?

2010. márc. 31. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ne tedd meg az elso lepest,hagyd hogy o tegye meg

hogy az oreg istok faszaba ne tenned mar meg az elso lepest,apuci nem fogja megtenni helyetted,fogd meg azt a fejet es smarold le,nem lessz semmi baj hidd el.

letezik ilyesmi?lojjetek le!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 31. 22:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem erre a valaszra szamitottam..

Nem fogom megfogni a fejet es nem fogom csak ugy lenyalni.

2010. márc. 31. 22:12
 3/15 anonim ***** válasza:

akkor el is veszitetted,sosem lessz a tied.

elso vagyok.

2010. márc. 31. 22:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Msnre felveszel ? -------->reszletesebb beszelgetes erdekeben
2010. márc. 31. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:

vedd fel msn-re es ne irjal ekezeteket akkor olyan mintha be lenne ragasztva a szad 5cm vastag szigszallaggal. Tutira megertitek egymast. Nem tellik 5-600 Ft-os magyar kiosztasu billentyuzetre????

öüóőúíéáűÖÜÓŐÚÉÁŰÍ hmm?

2010. márc. 31. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
persze,irjal privatban,yahoo messenger vagy msn.
2010. márc. 31. 22:20
 7/15 A kérdező kommentje:

22:19

Nagyon ertelmes vagy am.

Ha mar nem tudtal valaszolni a kerdesemre akk takarodj a billentyuzeteddel egyutt :)

Angol bill. van....Es akkor ? xDD

2010. márc. 31. 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:

13 eves csajtol mi a loszart akarsz komoly kapcsolatot????

de oszinten......

hulyegyerek.

szedd le a ragtapaszt a szadrol

öüóőúéáűíÖÜÓŐÚÉÁŰÍ :DD:D::D

hehe

2010. márc. 31. 22:29
 9/15 A kérdező kommentje:

Leszarom hogy te 50 eves nagyikkal kavarsz :DD

En a sajat korosztalyomnal probalkozom legalabb ;)

2010. márc. 31. 22:34
 10/15 anonim válasza:

Elég már,ne veszekedjetek!Az a véleményem,hogy ez a csaj nem kapható meg hamar,nem olyan,hogy csettintessz és jön. Őt ki kell érdemelni.Ismerkedj meg vele,légy a legjobb barátja,akkor majd bízni fog benned,és ha összejösztök,akkor talán le is smárolhatod.

12/L

2010. ápr. 2. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!