Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, miert baj, ha egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, miert baj, ha egy fiu egybol vacsorazni hiv el titeket?

Figyelt kérdés
Velem ugyanis ez tortent. A lany nem valaszolt a levelemre, es tegnap egy ismerosom, is azt mondta, h meghulyultem? Ilyenhelyre, haverral vagy a szerelmeddel menj el, nem egy elso randin. Meghogy felejtsem mar el ezt a galanskodast, ezert nincs soha senkim probaljak par egy ejszakas kalandot ki, amito lesz onbizalmam, mert mar 30 eves vagyok es ezen a teren nagy hianyosagokkal kuzkodok. Nem tudom mi a rossz a gondolkodasomban. Teny, h olyan helyre kartam elhivni a lanyt, ahova en amugy is elmennek, mert en nem szeretem a gyorskajaldakat. Diszkoba meg nem nagyon jarok, inni szoktam, de reszeg az elmult 5 evben talan egyszer voltam.

2016. febr. 25. 10:57
1 2
 11/17 Mcgalagony17 ***** válasza:

Én személy szerint jobban szeretem a szabadtéri, túrázós randikat, úgy szerintem sokkal kötetlenebbül lehet beszélgetni. Meg alapból is a laza típus vagyok, aki feszeng az ilyen elegáns helyeken... De aki romantikus annak biztos jólesik az éttermi meghívás :)

Különben meg nem az a lényeg, hova mentek, hanem a társaság.

22/N

2016. febr. 25. 13:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor ezekszerint nem az izlesemmel vam gond, hanem a fejemmel, a lenyemmel... Sokkal jobb:D
2016. febr. 25. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen már ne is járj diszkóba :).

Vacsora akkor oké, ha már ismeritek egymást, egyértelmű hogy megvan a szimpátia, biztosan nem derül ki öt perc után hogy mégsem jöttök be egymásnak.

Ha csak egyszer találkoztatok vagy neten ismertétek meg egymást, akkor aránytalanul nagy kiadás ha esetleg mégsem jön össze (ez a nőnek is kellemetlen lehet), meg időben is kínosan elnyúlhat. Ilyen esetben az első randi inkább pofavizit :), max kávé, nyáron fagyi.

2016. febr. 25. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, veled nincsen baj. Sot. Es egy vacsora nagyon romantikus otlet, de:

- az elso randi mennyire lenne elso randi? Azaz beszelgettetek mar eloben, vagy meg csak neten? Vagy meg szinte ugy sem? Csak mert ha nem lattatok meg (igazan) egymast akkor tulajdonkeppen normalis a reakcio (bar mondjuk valaszolni akkor is illene, esetleg javasolni egy alternativat) hiszen nem tudhatjatok hogy mennyire jottok tenyleg be egymasnak, es egyreszt en baromira feszelyezve ereznem magam ha eves kozben kellene ismerkednem (valoban egy iszogatos-koktelozos-kavezos vagy teazos randi jobban bejonne elso randinak). Masreszt pedig ha kiderulne hogy nem szeretnek semmit a sractol, akkor baromira kellemetlenul ereznem magam hogy elmentem vele vacsorazni es raboltam az idejet, ne adj isten (ha nem hagyna hogy kifizessem a fogyasztasomat, amit ilyenkor ha erzem hogy nem lesz masodik randi akkor alapbol felajanlok), a pénzét is.

- masodik randi eseten amikor mar van valamire alapozni es uj temakat talalni, mert tudjatok hogy az elso jol sikerult es nyilvan szeretnetek tobb idot eltolteni, akkor mar viszont nagyon kedves es jo otlet a vacsora. En biztos ertekelnem (bar mar ferjnel vagyok de eleg sokat randiztam egy idoben tarskeresorol).

2016. febr. 25. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem baj.

Egyes lanyoknak/noknek semmi se jo...sirok :"D

Ha neked ez a stilusod (galans) akkor senki miatt ne jatszd meg magad, annak nincs ertelme szvsz.

20/n

2016. febr. 25. 21:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. En alapbol magambol indulok ki. Olyan helyre akartam menni vele, ahova ugyis el fogok nezni, mert szeretek ettermekbe jarni, ezt meg is irtam neki, hogy minden nemzet konyhajara nyitott vagyok. Sejtem, hogy azert mondott nevet, mert egy lokoto gyerek bejelolt, es az neki is ismerose volt valszeg. Volt isd vele, mert arra a gyerekre, valamiert buknak a lanyok, de egy tok link alak, talan jobb is igy, folg azutan a gyerek utan. Nincs nekem kedvem STD klinikakra jarkalni. Ha neki meg az olyanok kellenek, akik nemhogy ettermekbe hivjak el, hanem meg penzt is kernek tole, akkor legyen
2016. febr. 25. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
/facepalm
2016. febr. 26. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!