Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert baj, ha egy fiu egybol vacsorazni hiv el titeket?
Én személy szerint jobban szeretem a szabadtéri, túrázós randikat, úgy szerintem sokkal kötetlenebbül lehet beszélgetni. Meg alapból is a laza típus vagyok, aki feszeng az ilyen elegáns helyeken... De aki romantikus annak biztos jólesik az éttermi meghívás :)
Különben meg nem az a lényeg, hova mentek, hanem a társaság.
22/N
30 évesen már ne is járj diszkóba :).
Vacsora akkor oké, ha már ismeritek egymást, egyértelmű hogy megvan a szimpátia, biztosan nem derül ki öt perc után hogy mégsem jöttök be egymásnak.
Ha csak egyszer találkoztatok vagy neten ismertétek meg egymást, akkor aránytalanul nagy kiadás ha esetleg mégsem jön össze (ez a nőnek is kellemetlen lehet), meg időben is kínosan elnyúlhat. Ilyen esetben az első randi inkább pofavizit :), max kávé, nyáron fagyi.
Nem, veled nincsen baj. Sot. Es egy vacsora nagyon romantikus otlet, de:
- az elso randi mennyire lenne elso randi? Azaz beszelgettetek mar eloben, vagy meg csak neten? Vagy meg szinte ugy sem? Csak mert ha nem lattatok meg (igazan) egymast akkor tulajdonkeppen normalis a reakcio (bar mondjuk valaszolni akkor is illene, esetleg javasolni egy alternativat) hiszen nem tudhatjatok hogy mennyire jottok tenyleg be egymasnak, es egyreszt en baromira feszelyezve ereznem magam ha eves kozben kellene ismerkednem (valoban egy iszogatos-koktelozos-kavezos vagy teazos randi jobban bejonne elso randinak). Masreszt pedig ha kiderulne hogy nem szeretnek semmit a sractol, akkor baromira kellemetlenul ereznem magam hogy elmentem vele vacsorazni es raboltam az idejet, ne adj isten (ha nem hagyna hogy kifizessem a fogyasztasomat, amit ilyenkor ha erzem hogy nem lesz masodik randi akkor alapbol felajanlok), a pénzét is.
- masodik randi eseten amikor mar van valamire alapozni es uj temakat talalni, mert tudjatok hogy az elso jol sikerult es nyilvan szeretnetek tobb idot eltolteni, akkor mar viszont nagyon kedves es jo otlet a vacsora. En biztos ertekelnem (bar mar ferjnel vagyok de eleg sokat randiztam egy idoben tarskeresorol).
Nekem nem baj.
Egyes lanyoknak/noknek semmi se jo...sirok :"D
Ha neked ez a stilusod (galans) akkor senki miatt ne jatszd meg magad, annak nincs ertelme szvsz.
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!