Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert baj, ha egy fiu egybol vacsorazni hiv el
titeket?
Figyelt kérdés
Velem ugyanis ez tortent. A lany nem valaszolt a levelemre, es tegnap egy ismerosom, is azt mondta, h meghulyultem? Ilyenhelyre, haverral vagy a szerelmeddel menj el, nem egy elso randin. Meghogy felejtsem mar el ezt a galanskodast, ezert nincs soha senkim probaljak par egy ejszakas kalandot ki, amito lesz onbizalmam, mert mar 30 eves vagyok es ezen a teren nagy hianyosagokkal kuzkodok. Nem tudom mi a rossz a gondolkodasomban. Teny, h olyan helyre kartam elhivni a lanyt, ahova en amugy is elmennek, mert en nem szeretem a gyorskajaldakat. Diszkoba meg nem nagyon jarok, inni szoktam, de reszeg az elmult 5 evben talan egyszer voltam.
Nekem nem lenne baj :) Nagyon romantikus ötlet :) 23N
2016. febr. 25. 11:00
3/17 anonim válasza:
Az ismerősöd is pitsa?
2016. febr. 25. 11:07
4/17 anonim válasza:
Én csak azért nem örülnék, mert első randin alapból izgulok/ideges vagyok általában, és ha még enni is kell közben, beszélgetni, meg csinosnak lenni... na az már egy katasztrófa :D Leenném magam, olyan maradna a fogam stbstb
Én inkább kávézóba/teázóba esetleg valami koktélos helyre ülnék be szívesen első randin. Ott is lehet beszélgetni, meg is hívhatod a lányt (de mégsem olyan drága) és bent ültök egy kulturált helyen.
Bár gondolom nem a korombelieknél próbálkozol, de azért hátha segítettem :)
22L
2016. febr. 25. 11:09
5/17 anonim válasza:
Egy normális nő, ismétlem NŐnél ez nem lenne probléma. 4 évvel ezelőtt, mikor életünkben először találkoztunk Párommal, némi beszélgetés után elhívott vacsorázni.
29N
2016. febr. 25. 11:10
6/17 anonim válasza:
30 évesen fiúnak hívod magad. Itt kezdődik a probléma és az agyadban folytatódik! Nem a világnak kell hozzád alkalmazkodnia!!!
2016. febr. 25. 11:15
7/17 rrrrrreennnnn válasza:
Neked nem csak az önbizalom terén vannak hiànyossàgaid...
De egyébként az 5-nek van igaza!!!!!!!
2016. febr. 25. 11:15
8/17 anonim válasza:
Én nagyon örülnék,de azért nem kell rögtön vacsorázni vinni,mert később mindig elvárná.Szerintem nem a randihelyszín miatt nem jelentkezett,hanem más baja van.
2016. febr. 25. 11:30
9/17 A kérdező kommentje:
6 es 7-es kifejtenetek a velemenyetek? Az teny, hogy valamiert nem tartanak alfahimnek a lanyok, akik egyedulalloak, viszont, ha egyedulallo lesznek, valahogy betalalnak, mindg. Viszont ez az egyetlen amit megfogadtam magamnak, mas kolket, soha nem fogom nevelni.
2016. febr. 25. 11:42
10/17 anonim válasza:
Egyrészt, ne hívd magad fiúnak, és a nőket se lányoknak.. Egy értelmes felnőtt nőnél pedig egy vacsora szerintem nem kéne, hogy problémát jelentsen.
Elsőként én is egy vacsorára hívnám egyébként, utána a 2., 3., sokadik randin jöhet az ebéd meg a reggeli..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!