Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen mi kivetni való van? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen mi kivetni való van? Egy lány barátom nagyon rosszallóan vélekedett amikor ezt elmondtam neki.

Figyelt kérdés
Csak azért randizgatok, hogy járhassak olyan helyekre ahová haverokkal furcsa lenne elmenni, vagy nem lehetne rávenni őket, hogy elmenjünk. Pl.: színház, cukrászda. Magyarul mostanában ezért kellenek a nők. (f23)
2016. febr. 24. 00:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te örülnél neki, ha egy tök normális, szép, kedves lányt megismernél, képcsere, biztosít róla, h az esete vagy, randit kezdeményez, ami jól sikerül, tök jól érzitek magatokat. Te megkérdezed, lesz-e folytatás, erre ő mondaná, hogy nem, ő nem akar párkapcsolatot, férjnél van. Ő csak azért hívott el, mert a férje sose viszi vidámparkba.
2016. febr. 24. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Ipkisz! Nem véletlenül fordítottam a válaszomban a nemeken, ha elolvastad, akkor látod, hogy arról írok, hogy inkorrektnek tartom, ha egy nő elcsal randira egy férfit, majd átveri, közli, hogy ő nem akar semmit, csak kísérőre volt szüksége. Hol van itt a kettős mérce szerinted?

Ha nem akarok tudtomon kívül alkalmi kísérője lenni senkinek, akkor az azt jelenti, hogy azonnal férjhezmenésen jár a csöpp kis eszem? Most képzeld el, én pont olyan nő vagyok, aki nagyon örülne egy ilyen szabadidő-partnernek, mert mindenem megvan, csak pont színházba, moziba nincs kivel mennem. De odáig nem aljasodnék le, hogy párkapcsolat, vagy alkalmi szex kilátásba helyezésével csábítgassam a pasikat.

Szerintem érted ezt te nagyon jól, csak valamiért kényszert érzel arra, hogy egy női válaszolónak "jól megmondd a tutifrankót" :))

2016. febr. 24. 21:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát srácok, én úgy vagyok vele, hogy ha megkérdezek egy lányt, hogy lenne e kedve velem eljönni a színházba, akkor azt úgy értem hogy lenne e kedve eljönni velem a színházba. Mi ezen a probléma? Kerek perec azt mondom amit akarok, az hogy ki mit képzel hozzá mihez pluszban az nem az én dolgom felnőtt nők és megoldják meg feldolgozzák.
2016. febr. 26. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdésed megfogalmazása volt számomra félreérthető. Én úgy értettem, hogy csak azért randizgatsz... stb...
2016. febr. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!