Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, ferfiak! Kezdodo kapcsolatban/randizgatas idejen szoktatok arra varni, hogy a lany irjon, kezdemenyezzen? Van, hogy egy napig nem keresitek a lanyt? Vagy, ha egy napig nem Irtok neki, akkor nem is erdekel igazan?
Persze,ez alap,hisz akkor érdeklem. Meg én nem fogok teperni.
Fura lenne ha együtt akarok lenni valakivel és nem beszélünk naponta.
Kezdodo kapcsolatnal ilyen, eszembe sem jutna, de
Kesobb, mikor mar jarunk, akkor igen.
Nem várom el, mert akkor a csaj olyan 90% valószínűséggel azt gondolja, h ennyi, nem érdekel. Ezzel hamvába holt lenne a projekt a lánnyal.
26/F
Én elvárom, hogy a csaj is keressen néha, de ha azt látom, hogy mindig csak én keresem, akkor 2-3 hét után nem jelentkezem többet. Amennyiben keres van folytatás, ha meg nem, akkor ez egy egyértelmű jelzés ne pazaroljam rá az időmet!
Ilyenkor szokott jönni a csak megakart dugni szöveg, amit eddig 4--er hallottam vissza ismerősöktől, de ide a gyakorira is kiírta egy Éva nevű hölgyike akivel ismerkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!